Daviţoiu, dezvăluiri despre blaturile PDL-PSD de la parlamentare

Fostul lider al PDL Târgu Jiu, Nicolae Daviţoiu, dezvăluie jocurile de la alegerile parlamentare din 2012. El a candidat pe colegiul 6 Târgu Jiu, cel pe care a candidat premierul Victor Ponta şi fondatorul PP-DD Dan Diaconescu, dar a obţinut un scor ruşinos, 4%. Daviţoiu spune că a fost candidat de sacrificiu şi că până în ultimul moment i s-a promis că PDL va pune un candidat de la centru. Actual lider al PMP, Daviţoiu spune că probabil Blaga şi-a negociat postul de senator. Preşedintele PDL Vasile Blaga spune că Daviţoiu nu a avut noroc în viaţă şi acum spune că strugurii sunt acri.

Vasile Blaga, preşedintele PDL, a declarat ieri, în timpul vizitei la Târgu Jiu, că probabil partidul are mulţi „daviţoi“ care vor pleca la PMP. El spune că Nicolae Daviţoiu a plecat pentru că nu a obţinut ce a vrut. „Îl cunoaştem cu toţii. Când nu ai noroc în viaţă şi colegii nu-ţi recunosc activitatea, pe care nu o ai, atunci strugurii sunt acri. Iar daviţoi din ăştia vor mai fi. Citiţi cu atenţie platforma acestui partid de traseişti, efemer, şi vedeţi dacă se potriveşte ceva cu realitatea. Spuneţi-mi un om nou. E ca un dealer de maşini care adună toate piesele stricate de prin garaj, face o maşină şi spune că e nouă“, a declarat Vasile Blaga.

Daviţoiu: Şi Blaga a ajuns greu la struguri

Nicolae Daviţoiu a reacţionat după declaraţia lui Blaga, pe care-l roagă să-şi amintească discuţia pe care au avut-o înainte de alegerile parlamentare din 2012. Daviţoiu a candidat împotriva lui Ponta şi a luat 4%. Daviţoiu spune că, dacă era viteaz, Blaga trebuia să candideze împotriva lui Victor Ponta şi Dan Diaconescu. „Atunci trebuia că arate cât e de viteaz. Nu acum după ce nu candidează.  Nu m-a susţinut deloc, nu a venit o dată în Gorj. Acum a început să exagereze, vine de 2-3 ori. Acum nu este implicat, atunci era implicat pentru că scaunul de senator depindea de rezultatul acelor alegeri şi de aranjamentele pe care le-au făcut la nivel înalt. Discuţia a fost de modul următor: că ne ajută, ne sprijină sau dacă nu găseşte un candidat de la Bucureşti. A încercat patru variante şi toţi au refuzat. Atunci trebuia să demonstreze vitejia pentru că era o competiţie pe nivelul lor. Dacă spune că nu am ajuns eu la struguri, din întâmplare a ajuns şi dumnealui, să ştiţi. I-a lipsit un procent sau două“, a declarat Daviţoiu.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: