Decan nou la Facultatea de Drept din Târgu Jiu

Noul decan al Facultății de Științe Juridice din cadrul Universității ”Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu Jiu este conferențiarul universitar Cornelia Tomescu-Dumitrescu. Aceasta a ocupat funcția de prodecan, iar recent a fost numită de consiliul facultății, la propunerea rectorului Moise Bojincă pentru a ocupa postul de decan interimar până la organizarea concursului.

Locul lăsat liber de decanul Moise Bojincă la Facultatea de Drept, după ce a fost ales rectorul UCB, va fi ocupat până la organizarea concursului de Cornelia Tomescu Dumitrescu. Nu e prima dată când conferențiarul deține un asemenea post, având în vedere că a fost și decanul Facultății de Administrație Publică și Studii Politice Comparate.  ”Consiliul facultății a desemnat-o doamna Cornelia Tomescu-Dumitrescu pentru această funcție. Era conferențiar universitar în cadrul facultății și îndeplinea funcția de prodecan. În acest moment îndeplinește funcție de decan interimar, urmând să fie validată de Senatul universității”, spune Moise Bojincă, rectorul UCB. Ședința de Senat în cadrul căreia va fi validată această numire va avea loc pe parcursul acestei zile, cu începere de la ora 12.00. Nu doar Facultatea de Drept va avea un decan nou, ci și celelalte structuri. ”E o propunere pe care eu am făcut-o pentru că este pe perioadă de interimat până când se organizează concurs. Tot în ședință se va aproba și calendarul concursurilor pentru funcțiile de decani la nivelul tuturor facultăților. Concursurile sunt pentru toți”, explică Moise Bojincă. La Facultatea de Inginerie funcția de decan este ocupată de Luminița Popescu, la Științe Economice Gabriela Babucea, iar la Facultatea de Științe Medicale Dan Mălăescu.

Gorun, rector pe net

Chiar dacă în realitate au mai avut loc schimbări în ceea ce privește funcțiile de conducere din UCB, pe pagina de Internet lucrurile au rămas la fel. Moise Bojincă este tot decanul Facultății de Științe Juridice și Litere, iar Adrian Gorun figurează tot ca rectorul instituției de învățământ superior din Târgu Jiu, deși nu mai deține această funcție de două luni. Informaticienii de la universitate nu au mai actualizat datele pe site-ul UCB de luni bune, mai ales în ceea ce privește hotărârile de Senat și hotărârile Consiliului de Administrație. Deși sunt cuprinse în categoria informațiilor publice, acestea rămân în continuare secrete, având în vedere faptul că nu au mai fost postate pe site din luna noiembrie a anului trecut.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: