Deconspirarea lui Ponta, comentată de politicieni gorjeni

Deputata Niculina Mocioi a declarat că Victor Ponta trebuie să răspundă pentru încălcarea Constituţiei în perioada în care a fost şi procuror şi ofiţer SIE. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ciprian Florescu, s-a scandalizat că Băsescu a îndrăznit să-l deconspire pe Ponta, iar primarul din Turburea crede că Băsescu este dispus să facă orice pentru Elena Udrea.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ciprian Florescu, a declarat la Radio Infinit că este inadmisibil că Traian Băsescu l-a „desconspirat“ pe Victor Ponta. În plus, Florescu spune că s-a înţeles fals că este rău să fii ofiţer acoperit. El mai spune că nu oricine ajunge acolo, ceea ce demonstrează, încă o dată, „valoarea“ lui Ponta. „Cum îşi permite preşedintele statului, care se presupune că este primul om care veghează la securitatea naţională, să desconspire (corect - deconspire), dar ar fi adevărat, să desconspire un ofiţer sau un fost ofiţer de SIE sau SRI sau de alte servicii. Nu ştiu de ce s-a considerat în ultima vreme, fals de astfel, că e rău sau un păcat să serveşti ţara din poziţia ofiţer al unei structuri de securitate. E o chestiune falsă pentru că nu oricine poate să ajungă într-o astfel de poziţie. Deputata PDL Gorj, Niculina Mocioi, crede că Ponta a încălcat legea. „S-au dat suficiente indicii ca să ne gândim cu toţii la Victor Ponta. Nu e atât de grav că a fost agent acoperit că el îndeplinea această funcţie când era şi procuror. A intrat sub incidenţa Constituţiei“, a spus Mocioi. Aceasta adaugă că este greu de crezut că Victor Ponta luptă pentru independenţa justiţiei în condiţiile în care chiar el a călcat legea în picioare.

Primarul Ion Bîrcă spune că Băsescu este înnebunit după Elena Udrea. „Nu credeam că poate un preşedinte de ţară să facă lobby unei femei de faţă cu toată lumea, să fie mort după o femeie. Nu există în lume aşa ceva. Vrea să murdărească toţi candidaţii“, a declarat primarul din Turburea, Ion Bîrcă.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: