Dian Popescu, convins că sondajele i-au făcut de râs pe planetă

Liderul PNL Târgu Jiu, Dian Popescu, susţine că sondajele de opinie au făcut România de râs în întreaga lume. Acesta declară că reprezentanţii institutelor de sondare a opiniei publice au o problemă majoră în momentul de faţă întrucât imaginile cu Mircea Geoană fericit de victoria în alegeri au făcut înconjurul lumii.

Dian Popescu spune că toată lumea va râde acum de situaţia penibilă din România, el fiind convins că tot "circul" putea fi evitat dacă sondajele dădeau scoruri de 50% pentru fiecare dintre candidaţi. Liderul liberal afirmă că marjele de eroare invocate de institutele de sondare a opiniei publice reprezintă doar o scuză puerilă prin care acestea încearcă să scape de responsabilitatea pe care o au în momentul de faţă.

"Democraţia noastră e incipientă, iar votul a fost unul emoţional şi acum. Într-o democraţie consolidată, cu atâţia susţinători în spate, Mircea Geoană nu avea cum să piardă. Cei care fac însă sondajele au o problemă majoră pentru că e pueril să spună că sunt în marja de eroare. Nu că ne-au făcut rău la nivel naţional, dar râde toată lumea de imaginile cu Mircea Geoană şi Crin Antonescu pentru că puteam evita circul ăsta. Toată presa din lume a preluat aceste imagini duminică seara, iar după câteva ore vedem că, de fapt, altcineva câştigă, ceea ce nu se întâmplă niciunde pe planetă", spune Dian Popescu.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: