Din culisele alegerilor de la PNL Gorj

Manta, absent din PNL Gorj

Fostul deputat Pantelimon Manta nu a mai venit sâmbătă la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a participa la conferinţa de alegeri a noii conduceri a PNL Gorj. Fostul deputat şi-ar fi dorit o funcţie de funcţie de vicepreşedinte, dar dat fiind faptul că nu s-a stabilit nici până acum calitatea lui în PNL, acesta a rămas acasă.

Gorgotă, „extraordinarul“ necandidat

Fostul pedelist Daniel Gorgotă şi-a făcut campanie la greu timp de două luni pentru a fi ales într-o funcţie de conducere la nivelul PNL Gorj. Înainte de alegeri el a aflat că nu are vechimea necesară pentru a candida. „Un tătic extraordinar, un soţ extraordinar, un tip extraordinar, un liberal extraordinar” a fost sloganul pe care Gorgotă l-a tipărit pe calendarele cu el, împărţite delegaţilor de la conferinţa de alegeri. (G.C.)

Orzan regretă că nu a candidat

Gheorghe Orzan a precizat, că regretă în adâncul sufletului său că nu a candidat la şefia organizaţiei, mai ales că victoria lui Dian Popescu i se datorează şi lui, după plecarea din echipa lui Radu Angheloiu. „Regret că nu am candidat la preşedinţie există, da! Colegii mi-au spus că puteam fi o variantă câştigătoare, dar dacă a ieşit cel pe care l-am susţinut eu regretul e pe jumătate şi bucuria depăşeşte această stare”, a declarat Orzan. (G.C.)

Cheltuieli babane la PNL Gorj

Cifrele făcute public la bilanţul de sâmbătă al PNL Gorj arată că organizaţiei i-a mers extrem de bine atunci când a fost la putere, ceea ce nu se poate spune despre perioada de opoziţie. În alegerile locale din 2008 au fost cheltuiţi 311.516 lei, iar în cele parlamentare peste 200.000 de lei, din care peste 160.000 în alegerile pentru deputaţi, filiala obţinând un singur mandat, pe cel al fostului preşedinte Dan Morega. (G.C.)

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: