Dinamoviştii au plecat cu un punct de la Târgu-Jiu

Pandurii lui Cârţu s-au luptat cu dinamoviştii reuşind să nu lase mingea câinilor roşii să treacă prin poarta lor însă nici ei nu au marcat, rezultatul fiind 0-0, echitabil în opinia lui Cârţu.

 

Primul şut pe poartă al meiului a aparţinut celor de la Pandurii care au beneficiat de o lovitură liberă de la 35 de metri executată de Tremonti, balonul fiind prins de Munteanu. Pandurii şi-au anunţat în continuare intenţiile ofensive prin Raskovic care a centrat de pe dreapta în careu dar tot n braţele lui Munteanu. Primul şut al dinamoviştilor pe poarta Pandurilor a venit după cinci minute când Alexe a şutat din unghi fără probleme pentru Stanca.

În minutul şapte dinamoviştii  au beneficiat de o lovitură liberă de la 30 de metri, lateral stânga, executată de Torje pentru Moţi care a şutat de la 10 m pe lângă poarta lui Stanca. Marius Niculae şi Cristea şi-au mai încercat norocul dar fără succes în faţa lui Stanca. Pandurii au redus frecvenţa atacurilor până la finalul reprizei întâi Popete trimiţând pe lângă poartă, şutul lui Tremonti fiind prea slab pentru Munteanu iar Raskovic trimiţând mult peste poartă. Partea a doua a meciului a început în forţă pentru Dinamo care a asaltat poarta lui Stanca prin Alexe, NDoye şi Andrei Cristea. Tremonti nu a avut mai mult noroc când a trimis cu capul după centrarea lui Cardoso dar nici Cardoso n-a reuşit nimic la un şut centrare respins de Munteanu.  În minutul 75 Pandurii au beneficiat de o lovitură liberă de la 20 de metri pe care Orac a executat-o înapoi pentru şutul lui Tremonti care a trimis mult peste poartă. Pe final de meci Cârţu a forţat atacul cu Kamara şi Stromajer care au pus în pericol imediat poarta adversă

« În prima repriză ne-au dominat şi fizic şi tactic. Dar în partea a doua am stat mai bine, am avut ocazii. Ne batem până la sfârşit pentru salvarea de la retrgodare. Dinamo joacă bine, în prima repriză chiar puteau să ne învingă. Dinamo, la ora actuală, este echipa care joacă cel mai bine în campionat. Stă bine pe picioare. Am avut şi noi momente bune, dar când joci cu Dinamo trebuie să înscrii şi din jumătate de ocazie. E un rezultat echitabil. Sunt mulţumit de participarea jucătorilor la acest meci », a spus antrenorul Sorin Cârţu.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: