Directiva lui Ruşeţ: pleci din CODA, pierzi primăria !

Primarii democrat-liberali iau în glumă noua conducere a partidului, impusă de la centru. Vasile Vlăduleanu, primarul din Bâlteni, a declarat că cedează locul în Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA) susţinând că şedinţele sunt obositoare şi, în plus, consumă prea multă benzină pentru a ajunge la ele.

La şedinţa de partid de săptămâna trecută mai mulţi primari şi-au manifestat nemulţumirea faţă de componenţa comisiei de negociere cu UNPR. Printre ei s-a numărat şi primarul din Bâlteni, Vasile Vlăduleanu, care de altfel şi-a anunţat şi demisia din CODA, aşa, ca să destindă atmosfera. „A fost o glumă, nu-mi dau demisia. Erau aşa de încordaţi la şedinţă şi am zis să mai extind atmosfera“, a spus Vasile Vlăduleanu.

Ion Ruseţ, preşedintele interimar al PDL Gorj, le-a atras atenţia  primarilor că demisia din CODA înseamnă demisia din partid ceea ce duce totodată şi la încetarea mandatului de primar. „Eram toţi nemulţumiţi de cine face parte din comisia de negociere. Domnul Vlăduleanu a zis că dacă aşa merge treaba îşi dă demisia mai bine, iar Ruşeţ a zis că dacă un primar vrea să-şi dea demisia din CODA poate să o facă, el nu dă afară pe nimeni, dar că cine pleacă din CODA pleacă şi din partid. El crede că atât ne duce capul să ne dăm demisia pentru a pierde mandatul de primar“, a precizat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Vlăduleanu: Şedinţele lui Ruşeţ, pierdere de timp

Ameninţarea cu pierderea mandatului ar putea fi motivul pentru care primarul de la Bâlteni a spus că a glumit când a afirmat că-şi dă demisia din CODA, însă îşi menţine în continuare părerea că este o mare pierdere de timp să faci parte din această comisie. „Mai sunt şi alţii care şi-ar dori să fie în CODA şi am zis să le dau eu gratis locul. Toată ziua consum benzină, iar după 10 ore de muncă să mai stai 3 ore la şedinţă te găsesc dracii, e mult timp pierdut aşa că dacă doreşte cineva îi dau locul cu mare plăcere”, a spus Vlăduleanu.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: