Directorul Dragu nu vrea să mai comenteze angajarea fiului

Angajarea fiului directorului Jilţ Sud, Dumitru Dragu, la CE Oltenia nu a fost lămurită nici până acum. De la publicarea ştirii în Pandurul au apărut informaţii potrivit cărora fiul său nu a fost angajat la CEO, ci la Minprest, unde compania energetică e acţionar majoritar.

Pandurul a publicat acum câteva zile un articol despre faptul că directorul Dragu şi-a angajat fiul la CE Oltenia, la Departamentul Mentenanţă de la Rovinari. Contactat telefonic, directorul a spus atunci că nu este adevărat şi că niciunul dintre copiii săi nu lucrează la CE Oltenia. În următoarele zile, a apărut informaţia că fiul directorului Dragu nu lucrează la CE Oltenia, ci ar fi încadrat compartimentul IT de la Minprest. Societatea Minprest Rovinari este firma la care CE Oltenia are 95% din acţiuni. Ieri, directorul Dragu a fost contactat din nou de Pandurul şi întrebat despre angajarea fiului.  „Alte detalii faţă de cele pe care le-am dat nu pot mai dau. Nu am timp să dau punct de vedere toată ziua. Am făcut precizările la momentul respectiv“, a spus acesta.

Nu a răspuns nici dacă fiul său este angajat la Minprest, dar detaşat la CEO. Aşa se procedează cu pilele. Cel mai cunoscut este cazul soţiei directorului Daniel Antonie. Aceasta era angajata Minprest, a fost detaşată la CE Oltenia, iar în scurt timp a fost încadrată cu carte de muncă la companie, spun surse.    

Vrând- nevrând, în scandal a picat şi Ion Ruşeţ, după ce sindicalistul a făcut o declaraţie despre problemele dintre sindicate şi administraţia carierei Jilţ Sud.

Dragu a comentat însă informaţia apărută în presă potrivit căreia i-ar fi retras maşina de serviciu lui Ion Ruşeţ.­ „Nu am treabă cu maşina lui Ruşeţ. Eu nu am tangenţă, maşina pe care a avut-o el pe aici e a Sind Jilţului. Nu i-am retras maşină pentru că nu i-am dat. Într-adevăr le-am atras atenţia celor trei inspectori sociali de la mine că sunt şefi de sectoare, ingineri, care nu au maşini şi ei au maşină fiecare. Cu o singură maşină merită să plece fiecare să-şi rezolve problemele, dar fiecare cu maşina lui mi se pare strigător la cer“, a mai spus Dragu.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: