Divorţ între un proxenet albanez şi o prostituată din Gorj

Albanezul care în urmă cu câţiva ani a fost judecat la Tribunalul Gorj şi condamnat pentru că împreună cu soţia sa făcea trafic de persoane spre Italia, ducând acolo tinere care se prostituau, a decis acum să se despartă de cea pe care părea să o iubească nespus de mult atunci când amândoi erau în spatele gratiilor.

Erjon Lleshi a depus la sfârşitul lunii trecute cerere de divorţ, solicitând despărţirea de Aurelia Mudăvoiu, tânăra gorjeancă recunoscând la procesul de proxenetism că se prostitua şi ea în Italia cu acceptul soţului. Cei doi au recunoscut atunci acuzaţiile care le erau aduse de procurorii DIICOT Târgu Jiu, Mudăvoiu precizându-i judecătorului de caz şi câştigurile pe care le obţinea în meseria sa, explicând astfel de unde a avut bani pentru case şi maşini pe care le-a cumpărat în diverse localităţi din Gorj.

Judecătorul de caz a avut atunci curiozitatea să întrebe: „Şi bărbatul îl ţineai acasă ca pe trântor?”, răspunsul primit fiind categoric. „Da, îl ţineam pe banii mei. Cu acei bani mi-am cumpărat casă la Licurici şi apartament la Bâlteni”, a spus, sec, Mudăvoiu, care a menţionat că doreşte să spună tot adevărul pentru a se asigura că va fi lăsată în libertate. „Le cunosc pe fetele care s-au prostituat, dar nu s-au prostituat pentru că le-am dus eu acolo. Ele au dorit să vină cu mine. Eu lucram acolo, una dintre ele mă ştia şi m-a întrebat dacă pot s-o iau şi i-am spus că nu. Banii i-am făcut de la clienţi, pentru că eram plătită foarte bine. Un client mi-a dat o singură dată 16.000 de euro. I-a scos din contul lui şi i-a pus pe numele meu, apoi altcineva mi-a dat 10.000 de euro. De acolo am banii”, declara Mudăvoiu cu ani în urmă.

Între timp, cei doi au primit condamnări de câte 5 ani şi 6 luni şi, respectiv, 6 ani şi 6 luni pentru el, femeia reuşind să plece din ţară după ce pe parcursul judecăţii a fost lăsată în libertate pe motiv că avea de întreţinut un copil mic. Presa din Italia relata însă anul trecut că o proxenetă din România, pe numele său Aurelia Mudăvoiu, a fost prinsă de carabinieri şi încătuşată în oraşul Terni, în cadrul unei anchete coordonate de Direcția Districtuală Antimafia din Perugia. Mudăvoiu era acuzată că era în spatele unei reţele care obliga fete minore din România şi Ucraina să se prostitueze la italieni, ziarele din peninsulă relatând că inclusiv femeia nu renunţase la cea mai veche meserie din lume în schimbul banilor pe care îi obţinea. La procesul pe care l-a avut la Târgu Jiu Mudăvoiu a declarat că ea nu a obligat pe nimeni în Italia să se prostitueze, fetele mergând acolo de bună voie. Acum rămâne de văzut dacă ea se va prezenta la procesul de divorţ intentat de Erjon Lleshi sau o decizie a instanţei va fi luată în lipsa sa.

Vizualizări: 341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: