Documente sigilate la Ambulanţă! Vine controlul!

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj aşteaptă în perioada următoare control de la Ministerul Sănătăţii. Cu această ocazie au fost sigilate o serie de documente din anul 2008 şi până în prezent ce vizează activitatea acestui serviciu. Comisia de la Ministerul Sănătăţii este aşteptată la Gorj înaintea organizării concursului pentru postul de manager. Ana Duma, actuala directoare, a decis să participe la acest concurs.

Activitatea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj din anul 2008 şi până în prezent va fi verificată de o comisie din cadrul Ministerului Sănătăţii. Conducerea ambulanţei aşteaptă acest control şi cu această ocazie au fost sigilate o serie de documente care vor fi puse la dispoziţia celor din minister. „Aşteptăm control de la Ministerul Sănătăţii. Nu ştim data exactă când va veni. La alte servicii din ţară a fost verificată deja activitatea ambulanţei. Noi am sigilat mai multe documente care au legătură cu contractul pe care îl avem cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, foile de solicitări şi cele de parcurs şi alte acte de contabilitate. Este verificată activitatea din 2008 şi până în prezent. Documentele le vom pune la dispoziţia comisiei din minister”, spune Ana Duma, manager SJA Gorj.

Ana Duma se înscrie la concurs

Ana Duma, managerul interimar al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, nu se teme de acest control pentru că o mare parte din documentele care sunt verificate sunt din perioada în care ambulanţa Gorj era condusă de Jeana Prejbeanu. 

Astfel de controale s-au făcut la Serviciile de Ambulanţă din mai multe judeţe din ţară, exact înaintea concursului naţional pentru postul de manager. Ana Duma s-a decis să participe la concurs şi aşteaptă acum regulamentul de la Minister. „M-am hotărât să particip la concurs. Încă nu am primit nimic de la Ministerul Sănătăţii despre concurs, nici ca dată nici, ca regulament, ştiu doar ce s-a discutat în ultima conferinţă cu Ministrul Sănătăţii. Concursul se pare că va fi la sfârşitul acestei luni”.

Contactată telefonic, Jeana Prejbeanu nu a putut răspunde dacă va participa sau nu la acest concurs pentru că dormea.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: