Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Doi deţinuţi s-au bătut din cauza unei ţigări aprinse

Doi deţinuţi de la Penitenciarul Târgu-Jiu s-au bătut ieri noapte. Totul a pornit de la o ţigară pe care şi-a aprins-o un deţinut şi a fost observat de cel care era de planton şi i-a atras atenţia că nu are voie să fumeze. De aici până la bătaie nu a fost decât un pas. Cei doi au fost despărţiţi de ceilalţi deţinuţi şi de ofiţerii de pază ai penitenciarului.

Cele două persoane private de libertate din Penitenciarul Târgu Jiu au ajuns noaptea trecută la cabinetul medical al instituţiei după ce s-au bătut. Agresorul a vrut să-l înjunghie pe deţinutul care făcea de planton cu un obiect confecţionat artizanal dar, din fericire, a fost oprit la timp de ceilalţi deţinuţi şi de ofiţerii de pază ai penitenciarului. „La noi în penitenciar stingerea se dă la ora 22.00 iar de atunci câte un deţinut stă de planton şi urmăreşte tot ce se întâmplă în celule. În jur de ora 1.00, un deţinut s-a trezit şi şi-a aprins o ţigară iar cel care făcea de planton i-a spus să o stingă pentru că nu are voie să fumeze în celulă. Ei s-au luat la ceartă şi apoi cel care fuma s-a năpustit asupra celui care făcea de planton. Ei s-au lovit reciproc după cum au declarat la cabinetul penitenciarului. La un moment dat, agresorul a vrut să-şi lovească colegul cu un obiect contundent confecţionat artizanal dar a fost oprit de ceilalţi deţinuţi şi de ofiţerii de pază ai penitenciarului. La cabinetul medical s-a stabilit că nu au urme vizibile de violenţă pe corp. Deţinutului agresor i s-a făcut un raport de disciplină şi daca se va stabili că a fost vinovat va fi sancţionat intern”, a declarat Gheorghe Enache, directorul Penitenciarului din Târgu Jiu. Penitenciarul din Târgu Jiu nu s-a mai confruntat de foarte mult timp cu o astfel de situaţie. Agresorul a fost încarcerat pentru furt şi avea de ispăşit o pedeapsă de patru ani iar deţinutul agresat făcea închisoare pentru lovire.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: