Dosar penal pentru ameninţări cu sabia

Un tânăr de 27 de ani din Turburea este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port ilegal de armă albă. Un bărbat a anunţat poliţia că a fost ameninţat cu o sabie de un consătean al lui în vârstă de 27 de ani. La faţa locului a intervenit imediat un echipaj de poliţie care a găsit asupra tânărului o sabie cu lama de 52 cm lungime şi 3 cm lăţime, lama nefiind ascuţită. Poliţiştii au ridicat sabia şi l-au condus pe suspect la sediul poliţiei. Acesta este cercetat în stare de libertate.

Alte ştiri pe scurt

A murit înecat în Jiu

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din comuna Ioneşti a fost găsit mort în apele râului Jiu. Poliţiştii Secţiei Poliţiei Rurală Turceni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că în râul Jiu, se află o persoană înecată. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul subunităţii, precum şi un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Turceni, care au scos din râu persoana înecată. Din primele verificări a rezultat că bărbatul a intrat în apă fără a şti să înoate, iar în aceste împrejurări a fost luat de curenţi şi s-a înecat. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Accident cu trei victime la Bumbeşti-Jiu 

În urma impactului dintre două autovehicule, trei persoane au suferit leziuni corporale, fiind transportate la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele cercetări efectuate de către poliţiştii rutieri, a rezultat faptul că un hunedorean de 46 ani, în timp ce conducea un  autoturism, pe DN 66, în direcţia Târgu Jiu - Petroşani, pe raza oraşului Bumbeşti-Jiu, urmare a  neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un gorjean 38 ani, din comuna Crasna, judeţul Gorj, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, cei trei ocupanţi din autoturism au suferit leziuni uşoare, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu – Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru acordarea de îngrijiri medicale. cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: