Echipa de handbal, finanţată de Primăria Târgu Jiu

Echipa de handbal CS Energia Târgu Jiu va primi 50.000 de lei din partea primăriei, în acest sens urmează să fie aprobată o hotărâre de Consiliu Local. Florin Cârciumaru spune că, de acum înainte, municipalitatea se va implica mai mult în sprijinirea echipelor de handbal şi de baschet. Acţionarii încearcă să găsească soluţii şi pentru rezolvarea problemelor financiare ale clubului de fotbal.

Decizia privind finanţarea echipei de handbal a fost luată de autorităţi în urma unei discuţii purtate cu Alin Bădescu, preşedintele clubului. „Marţi am avut o întâlnire cu domnul Bădescu ca să încercăm cu ceea ce putem să contribuim şi noi, să ajutăm echipa de handbal. Am discutat şi am hotărât să le dăm în jur de 50. 000 de lei, la prima strigare. Bineînţeles că, de cum încolo, o să ne implicăm mai mult, inclusiv financiar, pentru susţinerea echipei de handbal, cât şi a echipei de baschet, pentru că până acum noi ne-am rezumat doar la a susţine prin baza sportivă aceste discipline, handbal şi baschet”, a declarat Florin Cârciumaru.
Primarul Municipiului Târgu Jiu dă asigurări că se vor găsi soluţii şi pentru rezolvarea problemelor financiare de la Clubul Pandurii. „Urmează ca joi sau vineri să ne întâlnim cu preşedintele Clubului Pandurii, Narcis Răducanu, vor participa la discuţii toţi acţionarii, vom vedea ce am rezolvat fiecare şi ce vom mai avea de făcut de aici încolo pentru ca echipa să fie pe prima scena şi în ediţia viitoare. Vă asigur că vom face tot ce depinde de noi ca să rezolvăm această problemă. În cazul în care CE Oltenia se va retrage, atât Consiliul Local, cât şi Consiliul Judeţean va trebui să se implice să susţinem cel puţin transportul echipei în deplasare, să susţinem cazarea, să susţinem masa, să preluăm anumite cheltuieli din dreptul clubului”, a precizat Cârciumaru.

Vizualizări: 419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: