Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Echipa lui Pustai rămîne în Liga 2

Academica Clinceni va juca în Liga 1, iar Dunărea Călăraşi şi Universitatea Cluj vor juca în Liga 2. Sesizările privind legăturile dintre clubul ilfovean şi FCSB, în următorul sezon viitoare adversare în prima ligă, şi-au primit răspuns miercuri din partea Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF.

Comisia din cadrul forului condus de Răzvan Burleanu a admis că între cele două formaţii s-au întâmplat nereguli, la fel şi în cazul FCSB - Astra, însă a aplicat doar amenzi, nu a dictat şi alte sancţiuni, cum ar fi excluderea din competiţie. În cazul unei astfel de situaţii, Dunărea Călăraşi, echipa antrenată de Cristi Pustai, ar fi revenit în Liga 1.

Academica Clinceni şi FCSB au fost sancţionate fiecare cu câte 20.000 de lei pentru încălcarea statutelor şi regulamentelor FIFA/UEFA/FRF, iar FCSB a mai încasat o amendă de 75.000 de lei şi în speţa asemănătoare cu Astra, clubul giurgiuvean primind, la rândul lui, o penalitate sportivă de aceeaşi valoare.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a recunoscut public implicarea la Academica Clinceni. Omul de afaceri trimitea lunar 40.000 de euro către formaţia acum promovată în Liga 1, iar ilfovenii trebuiau să folosească cât mai mulţi dintre tinerii trimişi de FCSB. "O să anunţ la federaţie după promovare: eu am finanţat la Clinceni! Spuneţi-ne cum să facem ca să fie regulamentar. Dacă va fi nevoie, le voi cere banii înapoi, să-mi dea înapoi finanţarea!", spunea, acum câteva luni, Becali.

Vizualizări: 1,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: