Echipamente IT şi modernizarea SDM, pe lista de investiţii a CEO

Complexul Energetic Oltenia a programat în 2015 cheltuieli de sute de mii de lei cu imprimante, sisteme de operare sau modernizarea sediilor. Anul trecut, Sucursala Divizia Minieră (SDM) a alocat bani pentru renovarea faţadei, iar anul acesta dă alţi bani pentru modernizarea interiorului clădirii.   

Complexul Energetic Oltenia cheltuieşte mulţi bani pentru confortul angajaţilor TESA. Complexul este în plin proces de concediere a 2.133 de angajaţi, dar în acelaşi timp investeşte sume mari în sediile companiei.

Sedii, renovări, modernizări

În 2013, actuala conducere a achiziţionat cu 1,5 milioane de euro sediul din zona Gării şi ulterior au mai băgat alţi bani pentru modernizare. Încă 100.000 de euro a primit Adumit Company SRL pentru reabilitarea sediului din Debarcader. La Adumit Company SRL acţionari sunt Dumitru Ştefuţi şi Adrian Niculescu, persoane care se regăsesc şi în acţionariatul firmei fiului lui Laurenţiu Ciurel, Cătălin Ciurel. La începutul acestui an angajaţii care îşi desfăşurau activitatea în sediul modernizat din Debarcader au fost mutaţi în fostul sediul al CEZ, în zona Gării pentru care CE Oltenia va plăti o chirie de 6.000 de euro pe lună.

În 2014, faţada Sucursalei Divizia Minieră din Piaţa Prefecturii a fost renovată cu peste 200.000 lei de lei. Banii au fost folosiţi pentru refacerea tâmplăriei şi finisajelor exterioare, dar nu se ştie cine a făcut lucrările. Conducerea a motivat investiţia prin faptul că a fost somată de Primăria Târgu Jiu deoarece clădirea este în centrul oraşului şi strică imaginea oraşului. Anul acesta SDM a programat o cheltuială de 420.000 de lei pentru modernizarea interiorului clădirii în care-şi desfăşoară activitatea peste 200 de persoane. De asemenea, se va mai cheltui suma de 350.000 de lei pentru modernizarea iluminatului arhitectural exterior al clădirii.

Tot în 2015, complexul are de gând să cumpere câte o imprimantă multifuncţională pentru fiecare unitate de carieră în parte. Compania a evaluat că o imprimantă ar costa peste 10.000 de lei. În total, complexul va plăti 115 mii de lei pentru 11 imprimante A3, 112 mii de lei pentru 15 routere, 250 de mii de lei 10 servere storage, 132 de mii de lei pentru 53 de calculatoare.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: