Edilul din Schela, o nouă declaraţie la Poliţie în cazul OTV

Primarul Aristide Şerbănescu a trecut ieri din nou pragul Poliţiei Judeţene, unde a venit pentru a face mici precizări cu privire la declaraţia pe care a dat-o săptămâna trecută în privinţa presupusului caz de corupţie în care ar fi implicaţi realizatori de emisiuni tv la postul OTV.

El spune că a fost chemat la sediul IPJ Gorj pentru a corecta numele unuia dintre reprezentanţii postului de televiziunea, edilul recunoscând că a comis o confuzie atunci când a vorbit despre persoanele care i-ar fi cerut bani şi contracte pentru OTV. „Numele corect era Andrei şi eu tot povesteam despre Matei, că mă gândeam la ziaristul ăsta al nostru de la Gorj, care a avut şi el probleme în trecut. Acum am fost chemat ca să fac o rectificare în acest sens şi, de asemenea, mi s-a arătat o poză a acelui realizator tv, poză în care l-am recunoscut pe cel al cărui nume îl greşisem. Eu oricum le-am spus la poliţişti, în glumă, evident, că se riscă mult cu ancheta asta, că mâine-poimâine ne trezim cu Dan Diaconescu preşedinte şi cine ştie ce ni se mai întâmplă”, declară, zâmbind, edilul din Schela.

Şerbănescu a fost audiat la Poliţie, ca martor, imediat după arestarea lui Dan Diaconescu, după ce el s-a plâns oamenilor legii că reprezentanţi ai OTV au venit la el pentru un reportaj şi, în cele din urmă, i-au cerut bani şi contracte pentru a-i proteja imaginea pe postul de televiziune. Faptele s-au petrecut în luna martie, când poliţiştii au dorit să realizeze chiar un flagrant, primarul spunând că s-a răzgândit atunci, fiindu-i milă de cel care îi cerea contracte de cel puţin 4.000 de euro, bani pe care edilul din Schela n-a avut să-i dea. Şerbănescu a precizat şi că nu a dat sumele de bani cerute, el înţelegându-se cu reprezentanţii postului de televiziune să se mai audă la telefon şi să se întâlnească ulterior pentru plata banilor. Primarul afirmă că a fost sunat ulterior de mai multe ori, dar fără ca el să mai meargă la Bucureşti să onoreze contractele pe care le are şi acum semnate pe biroul său.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: