Eric: „Ne luptăm la campionat !”

Brazilianul Eric de Oliveira a fost din nou eroul pandurilor. Omul responsabil de obicei cu pasele de gol a reuşit să transforme o lovitură liberă contra Oţelului şi să păstreze cele 3 puncte la Tg-Jiu.

Adus de la Mediaş împreună cu Breeveld pentru 500 de mii de euro, Eric a dat din nou recital. Brazilianul şi-a dorit enorm să înscrie pentru a dedica golul copilului său şi a reuşit asta. Chiar dacă a trebuit să se „certe” niţel cu Matulevicius pentru a-i fi atribuit golul.

Glume cu Matulevicius

În prelungirile partidei cu Oţelul, Eric a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, Matulevicius a trecut aproape de minge iar aceasta s-a dus direct în poartă. Golul i-a fost atribuit brazilianului iar reluările TV nu au putut demonstra dacă Matulevicius a atins mingea sau nu. Lituanianul l-a huiduit în glumă pe Eric atunci când brazilianul dădea declaraţii presei iar replica acestuia a venit imediat. „Te iei de mine că sunt negru, blondule! Golul e al meu, tu n-ai atins mingea, huooooo!”, a glumit Eric care a dedicat golul copilului său de 2 ani. „Mă bucur mult că am dat gol, nu a fost al lui Matulevicius, a fost al meu, nu a atins mingea, s-a văzut. Dedic golul copilului meu care a făcut recent 2 ani. I-l fac cadou. Dar victoria contează cel mai mult, suntem pe primul loc, chiar dacă e doar a treia etapă, sperăm să ne menţinem cât mai sus. Golul înseamnă o bucurie imensă de 5 secunde, trec prin cap imagini din copilărie, închid ochii puţin şi îmi trece prin faţă toată viaţa grea pe care am avut-o, dificilă, nu grea, nu mi-a lipsit educaţia totuşi. Sper să nu mă opresc aici şi să ajut Pandurii să ajungă cât mai sus”, a spus brazilianul vizibil emoţionat la final.

31 – de goluri a marcat Eric în Liga 1 în 111 meciuri

Vrea titlul cu Pandurii !

Eric a lăsat Mediaşul după 5 ani şi are gânduri mari cu noua sa echipă. „Nu e niciun secret, toată lumea ştie că ne luptăm la campionat şi poate începe aşa cu noroc de campioană. Echipa campioană a avut mereu noroc mare aşa că ne vom lupta până la sfârşitul campionatului pentru obiectivul nostru. Avem mulţi jucători tineri, eu sunt unul dintre cei mai bătrâni (n.r. râde), dar ne vom lupta sus, începem încet-încet să arătăm ce valoare avem şi sperăm la mai multe victorii”, crede brazilianul.

„Jucătorii care joacă în cupele europene şi campionat trebuie să aibă plăcere mare, nu contează dacă eşti un pic obosit sau nu, contează plăcerea de a juca. Noi muncim foarte mult, dar suntem privilegiaţi, avem antrenament maxim 3 ore pe zi şi la meci trebuie să dăm tot.”   Eric de Oliveira, Pandurii

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: