Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Falsificatorii de carduri au fost puşi în libertate de un judecător gorjean

Toată munca procurorilor şi poliţiştilor de la DIICOT Gorj pentru a reţine nouă tineri acuzaţi de falsificarea a sute de carduri a fost insuficientă pentru emiterea unor mandate de arestare preventivă a acestora. Judecătorul de caz de la Tribunalul Gorj le-a impus celor nouă doar restricţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu în următoarele 29 de zile şi de a se prezenta la Poliţie ori de câte ori sunt solicitaţi. Suspecţii respectivi au fost reţinuţi în urma unor razii de amploare la care au participat marţi dimineaţa 160 de poliţişti din Gorj, Dolj, Bucureşti şi Ploieşti. Procurorii DIICOT au dreptul de a face recurs la decizia Tribunalului Gorj.

Tinerii reţinuţi marţi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de aderare şi constituire a unui grup infracţional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, accesul fără drept la un sistem informatic, punerea la dispoziţie fără drept a dispozitivelor informatice şi cauzarea unui prejudiciu patrimonial prin modificarea de date informatice.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: