Pandurii, la al treilea meci al anului  pe propriul teren

FRF a anunţat programul etapei a 24-a a Ligii 2, etapă care se întinde pe trei zile şi şapte intervale orare. Pandurii Târgu Jiu va juca din nou pe propriul teren, de această dată cu Campionii FC Argeş, fiind la al treilea  meci al anului pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Etapa a 24-a a Ligii 2 debutează vineri seară şi se va încheia duminică după-amiază, iar multe dintre meciuri sunt întinse pe mai multe ore în acest interval. A treia etapă a campionatului Ligii 2 care se va desfăşura în 2020, a 24-a a sezonului, va începe vineri, de la ora 17:30, cu meciul de la Mioveni dintre CS Mioveni şi Gloria Buzău. Sâmbătă, de la ora clasică a Ligii 2, 11:00, se joacă doar două meciuri: Concordia - ASU Poli şi Ripensia - Dunărea Călăraşi. ACS Viitorul Târgu Jiu va sta, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica, în timp ce UTA va câştiga la ”masa verde”, deoarece ar fi trebuit să joace cu Sportul Snagov, echipă exclusă din competiţie.

Tot sâmbătă sunt programate alte trei partide, de la ora 12:00 începe Farul - Turris Oltul, de la 14:00 se joacă ”U” Cluj - Metaloglobus, iar de la 17:00 are startul Pandurii - Campionii FC Argeş iar dintre acestea doar meciul de la Constanţa va fi televizat. O obişnuită a transmisiilor în direct şi în acest sezon, ”U” Cluj a ieşit, se pare, din atenţia televiziunilor deţinătoare de drepturi TV.

Duminică sunt programate alte două meciuri, ultimele ale rundei, ambele televizate. De la ora 12:30, în Regie, se joacă Rapid - CSM Reşiţa, în timp ce de la ora 15:00, la Miercurea Ciuc, se dispută FK Csikszereda - Petrolul.

Program etapa 24:

vineri, 6 martie, ora 17:30

CS Mioveni - Gloria Buzău - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1   

sâmbătă, 7 martie, ora 11:00                   

Concordia Chiajna - ASU Politehnica Timişoara        

Ripensia Timişoara - Dunărea Călăraşi

Sportul Snagov - UTA Arad   0-3

Echipa gazdă a fost exclusă din competiţie de FRF pentru două neprezentări în acest retur.

ACS Viitorul Târgu Jiu - stă.

sâmbătă, 7 martie, ora 12:00

Farul Constanţa - Turris Oltul Turnu Măgurele - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

sâmbătă, 7 martie, ora 14:00

Universitatea Cluj - Metaloglobus Bucureşti

sâmbătă, 7 martie, ora 17:00

Pandurii Târgu Jiu - Campionii FC Argeş            

duminică, 8 martie, ora 12:30

Rapid - CSM Reşiţa - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

duminică, 8 martie, ora 15:00

FK Csikszereda - Petrolul Ploieşti - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

Vizualizări: 474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: