Fugaru vrea să lase consilierii judeţeni fără bani

Viceprimarul din Târgu Cărbuneşti, Ion Fugaru, le-a cerut consilierilor judeţeni să renunţe la indemnizaţii. „Eu voi renunţa un an la salariul de viceprimar dacă renunţă şi ei la indemnizaţii. Deşi mă îndoiesc, pentru că fac şi două şedinţe pe oră să ia dublu”, spune Fugaru. (M.M.)

ALTE ŞTIRI PE SCURT

Alegeri interne la PDL

Biroul permanent al Partidului Democrat Liberal Gorj a decis marţi să înceapă procedurile pentru organizarea alegerilor interne. Au fost desemnaţi responsabilii de zonă, urmând ca vineri să fie definitivat calendarul alegerilor. Există un responsabil la două-trei localităţi. (M.M.)

Doru Filip, dorit la PNL

Dian Popescu, unul din candidaţii cu şanse la şefia PNL Gorj, a declarat ieri la Gorj TV că şi l-ar dori în partid de democrat-liberalul Dorin Filip, primarul oraşului Rovinari: „Suntem prieteni de 20 de ani şi mi-aş dori să vină la PNL, dar nu cred că se pune problema acum”. (M.M.)

Stroe vine în Gorj

Deputatul de Dolj Ionuţ Stroe, cel care conduce interimar PNL Gorj până la alegerile din 4 septembrie, va sosi astăzi în Gorj. Acesta se va întâlni cu liderii PNL Gorj, inclusiv cu cei patru candidaţi la funcţia de preşedinte: Dian Popescu, Ion Navlea, Radu Angheloiu şi Dumitru Modrea. (M.M.)

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: