Gimnasta Andreea Munteanu, cetăţean de onoare şi la Târgu Jiu

Gimnasta Andreea Munteanu, din Bustuchin, va deveni pentru a doua oară cetăţean de onoare. De această dată va primi distincţia din partea autorităţilor locale de la Târgu Jiu. Iniţiativa a venit în urma succesului înregistrat duminică la Campionatele Europene de la Montpellier, când Andreea Munteanu a adus României medalia de aur în finală la bârnă.

Andreea Munteanu a devenit, în urmă cu an, cetăţean de onoare la Bustuchin, localitatea sa natală, în cadrul manifestărilor organizate cu prilejul Zilelor Comunei. La vremea respectivă, Andreea Munteanu făcuse parte din echipa feminină de gimnastică a României care a cucerit titlul de campioană a Europei, în urma competiţiei de la Sofia.

Duminică, Andreea a înregistrat un nou succes, de această dată la Campionatele Europene individuale. Performanţa sa va fi apreciată şi de autorităţile locale de la Târgu Jiu. Andreea Munteanu va primi pentru a doua oară titlul de cetăţean de onoare. „Ca urmare a performanţei excepţionale a gimnastei Andreea Munteanu, domnul primar Florin Cârciumaru a luat iniţiativa de a-i conferi titlul de cetăţean de onoare al Municipiului Târgu Jiu în cadrul manifestărilor prilejuite cu ocazia Zilelor Municipiului din acest an. Dumnealui a considerat că un astfel de premiu nu trebuie trecut cu vederea şi ca atare propunerea va fi analizată în şedinţa Consiliului Local, unde se va stabili şi suma de bani care îi va fi oferită gimnastei”, a declarat Lavinia Truşcă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: