Greblă renunţă la drepturile asupra mărcii Pandurii

Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, a declarat că a discutat cu fostul senator Toni Greblă, acum judecător la Curtea Constituţională, şi l-a convins să renunţe la drepturile de autor asupra mărcii Pandurii.

„Pot să spun că am discutat sâmbătă cu domnul Greblă şi este dispus să cedeze tot şi toate drepturile dânsului către club. Urmează să ne întâlnim în Consiliul de Administraţie cât şi în Adunarea Generală a Acţionarilor, să discutăm pe această temă, să vedem care sunt paşii următori de făcut. Sunt sigur că vom ajunge la o înţelegere şi că nu vor fi probleme în ceea ce priveşte licenţierea pentru etapele următoare”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Dar, acţionarii clubului mai au de convins trei persoane: Dumitru Popa, Lavinia Matei şi Marin Condescu. Discuţiile despre marca Pandurii au apărut după ce Dumitru Popa a notificat clubul despre începerea unor negocieri pentru folosirea siglei. A venit şi răspunsul lui Mihai Prunariu, reprezentantul CE Oltenia în CA Pandurii, care a spus că echipa ar putea avea o altă siglă şi un alt nume. Mai frumoase.

Vizualizări: 336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: