Grigoraş: „Nu ne permitem transferuri scumpe!”

Pentru Pandurii Târgu Jiu transferul unui jucător chiar şi la preţul de câteva sute de mii de euro este de neconceput în momentul actual. Un transfer de milioane de euro este pentru antrenorul gorjenilor deja de domeniul fantasticului, în condiţiile în care Pandurii nu a transferat decât un jucător pentru retur, Cristea, şi acela pe câteva zeci de mii de euro, cel de-al doilea, Lemnaru,  fiind luat doar sub formă de împrumut.

Pandurii nu pot efectua transferuri foarte scumpe pentru că bugetul echipei nu permite acest lucru. Antrenorul Petre Grigoraş ştie cel mai bine acest lucru şi poate tocmai de aceea s-a orientat către tinerii de la Pandurii pentru a completa lotul şi a refuzat transferurile de jucători străini, precizând deseori că un străin, ca să îl impresioneze, trebuie să fie mai bun ca oricare jucător român din lot.

Întrebat când vor putea face Pandurii un transfer de milioane de euro cum fac echipele din afara ţării, tehnicianul a precizat că aşa ceva e de domeniul fantasticului, şi nu numai pentru formaţia gorjeană ci şi pentru orice altă echipă de Liga I. „Un transfer de 4-5 milioane de euro e de domeniul fantasticului la Pandurii. Poate vă referiţi la bugetul pe un an sau un an şi jumătate al echipei! Dar sub nici o formă nu ne permitem să facem asemenea transferuri”, a spus Grigoraş la finalul stagiului de la Belek, recunoscând că se gândeşte ca pe viitor să devină posibile şi astfel de transferuri. Plecaţi cu 27 de jucători la Belek, Pandurii revin doar cu 26 de fotbalişti, fiind posibil să se mai renunţe la doi dintre ei în zilele următoare.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: