Grigoraş nu se bucură de schimbările de la Cluj

Demisia lui Marian Pană de la Universitatea Cluj şi preluarea echipei de către secundul Claudiu Niculescu ar putea constitui un avantaj pentru Pandurii în meciul cu clujenii. Până la partida programată sâmbătă însă, este posibil ca U Cluj să aibă un alt antrenor principal. Tehnicianul pandurilor nu mizează însă pe aceste schimbări de pe banca adversarilor ci pe jocul bun al echipei sale.

”Personal vreau să facem un joc bun la Cluj şi să nu pierdem. Vedem dacă va fi un punct sau trei. E posibil şi să nu fie niciunul. Ne-am dori totuşi un rezultat bun, ne pregătim pentru asta şi rămâne de văzut dacă am conştientizat sau nu lucrurile bune pe care le-am făcut până acum”, a spus ieri antrenorul care nu consideră ca fiind un avantaj pentru Pandurii în instabilitatea băncii tehnice de la Cluj: ”Nu cred că avem vreun avantaj că e instabilitate acum la Cluj la nivelul băncii tehnice. Şi nici faptul că se joacă la Alba Iulia nu poate fi considerat un avantaj. Mă interesează mai puţin ce se întâmplă la nivelul băncii tehnice de la ei şi mai mult jocul propriei echipe”. Universitatea Cluj a reuşit să facă meciuri bune la Alba Iulia, acolo unde joacă meciurile de pe teren propriu, reuşind un egal cu CFR şi învingând pe Oţelul Galaţi, echipa lui Claudiu Niculescu fiind una dintre cele două formaţii care au reuşit să învingă liderul la zi.

Cardoso şi-a ispăşit suspendarea şi revine în lot

Fundaşul Alexandre Cardoso şi-a ispăşit suspendarea de o etapă stabilită de antrenorul Petre Grigoraş. Tehnicianul a precizat că l-a iertat pe jucător şi acum va reintra în lot pentru meciul cu Universitatea Cluj fiind posibil să se regăsească chiar şi printre titulari.

Suspendat pentru indisciplină şi absenţa de la antrenamente şi comportamentul de la ultimele jocuri, Cardoso a lipsit de la meciul cu Tâtgu Mureş pentru că nu a făcut parte din lot.  „Cardoso a fost suspendat de mine pentru partida cu Târgu Mureş dar acum a intrat în program normal şi are şansa lui la fel ca ceilalţi să joace”, a explicat ieri Grigoraş precizând că a fost vorba doar de o măsură temporară: „A fost o măsură temporară şi am şi spus că e suspendat doar pentru meciul cu Târgu Mureş şi acum are şansa lui de a fi chiar şi titular cu U Cluj, asta depinde de el nu de mine”. Cardoso a fost prezent însă în tribuna stadionului din Severin pentru a-şi susţine colegii, alături de soţia sa Eloisa.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: