Gropile din drum, astupate de voluntari. "Dacă ar lua toți exemplu, n-am mai avea gropi în comună"

Inițiativă lăudabilă a unor localnici din comuna gorjeană Bumbești-Pițic. Au dat o mână de ajutor angajaților de la primărie să astupe mai multe gropi apărute în urma zăpezii și a ploilor din ultima perioadă. Totul a pornit după ce câțiva turiști care au ajuns la Căsuța răsturnată din localitate s-au plâns de starea drumului.

Alex Ducu, proprietarul celui mai nou obiectiv turistic din localitatea Bumbești-Pițic, a fost cel care a cerut ajutorul primăriei după ce turiștii s-au arătat dezamăgiți de felul în care arată drumul care pornește de lângă Pădurea colorată.

"În urma mai multor cereri, de la turiștii care ne-au călcat pragul în primele zile din ianuarie, referitor la drumul de acces care pleacă de la căsuța răsturnată până la pădurea colorată, care în urma ploilor și a topirii zăpezii pe ambele părți ale drumului au apărut gropi și de 25-30 cm, menționând faptul că drumul în acea zona are o lățime foarte mica și era aproape imposibilă trecerea a două autoturisme unul pe lângă celălalt, în data de 3 ianuarie m-am simțit nevoit să sun la primărie și să cer ajutorul remedierii acestei probleme", a transmis Alex Ducu.

Reprezentanții primăriei au răspuns acestui apel, iar câțiva localnici din zonă s-au oferit să le dea o mână de ajutor și să astupe și ei gropile. "Responsabilii primăriei au venit și ne-au spus ca se vor ocupa și de drumul nostru în cel mai scurt timp. Eu m-am simțit nevoit să sun două, trei persoane din sat, pentru a împrăștia cu noi materialul în mod voluntar (consider că, dacă fiecare cetățean ar lua acest lucru drept exemplu, nu ar mai exista nicio groapă în comună). Specific că pentru remedierea problemei a fost nevoie de câteva camionete de material", a mai anunțat Alex Ducu, pe Facebook.

Inițiativa sa a fost apreciata atât de localnici, cât și de internauți, mai ales că zona a devenit mult mai cunoscută datorită afacerii sale și are nevoie de investiții să atragă mai mulți turiști în localitate.

Vizualizări: 3,628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: