HOROSCOP

Berbec

O rudă apropiată vă ajută să depășiți un moment dificil din relațiile parteneriale. După-amiază stați mai bine cu moralul, mai ales după ce primiți o sumă importantă dintr-o colaborare. Acordați mai multă atenție copiilor!

Taur

Nu este o zi favorabilă activităților intelectuale. Vă cam lipsește inspirația și nu reușiți să terminați o lucrare importantă. Vă sfătuim să fiți mai prudent la serviciu, altfel riscați să aveți discuții aprinse cu colegii.  Evitați speculațiile financiare!

Gemeni

Se pare că nu vă puteți respecta programul din cauza unor evenimente neprevăzute.

Vă sfătuim să nu vă puneți prea mari speranțe într-o afacere, pentru că s-ar putea să aveți parte de o dezamăgire. Vă sfătuim să aveți răbdare și să așteptați zile mai bune.

Rac

Sunteți indispus din cauza atmosferei tensionate de la serviciu. Nu vă faceți probleme, toanele șefului vor trece curând! Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii.

Leu

Astăzi nu este indicat să semnați documente oficiale sau să vă ocupați de afaceri.

Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Nu vă lăsați demoralizat și nu renunțați la planurile de schimbare! Ar fi bine să acordați mai multă atenție activităților casnice.

Fecioara

Dimineața aveți parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reușiți să lămuriți repede neînțelegerea. Vă sfătuim să petreceți după-amiaza în familie.

Balanța

Sunteți indispus din cauză că vi se anulează o delegație. Nu este cazul să vă faceți griji, este doar o amânare și nimic mai mult. Ar fi bine să vă ocupați de problemele financiare.

Relațiile cu partenerul de viață parcurg o perioadă favorabilă.

Scorpion

Apar neînțelegeri în relația cu un partener de afaceri. Păstrați-vă calmul și încercați să găsiți o soluție de compromis! Pentru a depăși momentele tensionate de azi trebuie să vă înarmați cu multă răbdare. Evitați discuțiile în contradictoriu.

Săgetător

Va sfătuim să nu vă asumați prea multe responsabilități pentru că riscați să nu le faceți față. Nu este momentul să vă ocupați de afaceri. S-ar putea să pierdeți sume importante.

Dacă intenționați să plecați într-o călătorie, verificați cu atenție bagajele și mașina!

Capricorn

Vă recomandăm să amânați activitățile care necesită tact și putere de concentrare.

Spre seară primiți un cadou de la o rudă mai în vârstă.

Vărsător

Deveniți irascibil din cauză că nu reușiți să vă respectați programul. Dacă nu vă controlați nervozitatea, riscați să aveți neplăceri, atât la serviciu, cât și acasă.

Vă sfătuim să vă concentrați asupra problemelor cu adevărat importante.

Pești

Dimineața s-ar putea să fiți puțin deprimat și să vă simțiți lipsit de vlagă.

Relațiile sentimentale sunt foarte bune. Împreună cu persoana iubită puteți rezolva o problemă importantă. Menajați-vă sănătatea și odihniți-vă mai mult!

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: