Horoscop

Berbec

Aveţi ocazia să intraţi într-o afacere, dar vă sfătuim să nu vă grăbiţi. S-ar putea să fiţi confuz şi să nu luaţi decizii inspirate. Aveţi şanse de reuşită dacă vă stăpâniţi impulsivitatea şi daţi dovadă de răbdare.

Taur

Din cauza dificultăţilor financiare, nu vă simţiţi în largul dumneavoastră. Evitaţi să discuţiile în contradictoriu, pentru că se poate ajunge la certuri! Vă puteţi baza pe intuiţie.

Gemeni

S-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă, pentru că refuzaţi să mergeţi în vizită la rude. Se pare că nu aveţi succes nici în afaceri. În această conjunctură nefavorabilă, vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să vă relaxaţi. Evitaţi speculaţiile financiare!

Rac

Schimbările de la locul de muncă vă nemulţumesc. Vă recomandăm să vă stăpâniţi nervozitatea, pentru că riscaţi să complicaţi situaţia şi mai mult. O rudă mai în vârstă încearcă să-şi impună punctul de vedere. Vă stă în putere să evitaţi un conflict. Încercaţi să vă odihniţi mai mult!

Leu

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă sentimentală, cu ajutorul unei rude mai în vârstă. Pentru această, trebuie să aveţi încredere şi să vă temperaţi orgoliul. După-amiază s-ar putea să aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit şi să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul.

Fecioara

Vă indispune un eşec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că toate va sunt potrivnice. Nu mai fiţi atât de pesimist! Ar fi bine să vă relaxaţi mai mult.

Balanţa

Nici nu aţi terminat bine o lucrare importantă şi deja vă gândiţi să începeţi alta, spre nemulţumirea întregii familii. Vă sfătuim să nu exageraţi cu munca. Acordaţi-le mai multă atenţie celor apropiaţi! Ar fi bine să recuperaţi orele de somn pe care le-aţi pierdut în ultima vreme.

Scorpion

S-ar putea să rataţi un obiectiv important şi să deveniţi irascibil. Vă sfătuim să nu vă descărcaţi nervii pe familie. Mai bine căutaţi cauzele eşecului! Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă.

Săgetător

Este posibil să aveţi mici divergenţe cu partenerul de viaţă, care vă reproşează lipsa de afectivitate şi că acordaţi afacerilor prea multă importantă. Nu încercaţi să obţineţi bani prin orice mijloace! Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna şi relaxarea.

Capricorn

Aveţi sentimentul că un partener de afaceri încearcă să vă tragă pe sfoară şi sunteţi pus pe ceartă. Vă sfătuim să discutaţi calm, până lămuriţi situaţia. Spre seară vă vizitează un prieten apropiat, care reuşeşte să vă redea buna dispoziţie.

Vărsător

Vă confruntaţi cu dificultăţi pe plan sentimental şi sunteţi nevoit să luaţi o decizie importantă. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Munca din ultima vreme îşi arată rezultatele. Încep să apară satisfacţiile materiale. Evitaţi speculaţiile!

Peşti

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie. Puteţi fi optimist, totul va decurge conform planurilor. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune. Este posibil ca partenerul de viaţă să se supere dacă refuzaţi ajutorul unei rude. Fiţi mai diplomat!

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: