Horoscop

Berbec

Începeţi ziua plini de energie şi vă dedicaţi unor munci fizice susţinute. Vă recomandăm să nu vă supra-solicitaţi, pentru că riscaţi să aveţi probleme de sănătate. Spre seară este posibil să plecaţi în vizită la rude.

Taur

Se anunţă o zi potrivită pentru semnarea actelor oficiale. Vă sfătuim  să acţionaţi cu hotărâre şi să aveţi încredere în iniţiativă. Acordaţi mai multă atenţie problemelor familiei.

Gemeni

Vă merge foarte bine atât pe plan sentimental cât şi social. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt excelente şi puteţi duce la bun sfârşit tot ce v-aţi propus să faceţi împreună. După amiază primiţi o invitaţie la o petrecere, de la o rudă îndepărtată

Rac

Astăzi sunteţi perseverent şi reuşiţi să rezolvaţi cu uşurinţă toate problemele ce apar la locul de muncă. Rezultatele vor fi pe măsura efortului depus. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii de serviciu.

Leu

Astăzi aveţi succes în tot ceea ce faceţi. Este o zi favorabilă afacerilor şi investiţiilor pentru cămin. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele partenerului de viaţă şi ale celorlalţi membri ai familiei.

Fecioară

Astăzi este o zi potrivită pentru a pune în practică proiecte şi pentru a lua decizii importante pentru viitor. Se pare că aveţi unele probleme de natură financiară. După-amiază sunteţi invitat la o rudă pentru aniversarea unui eveniment important în familie.

Balanţă

Astăzi puteţi obţine uşor câştiguri financiare. Sunteţi încrezător şi aveţi tendinţa să vă asumaţi riscuri cam mari. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu forţaţi norocul. Ar fi indicat să ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă

Scorpion

Vă decideţi să vă ocupaţi de problemele familiei pe care le-aţi tot amânat. Cu greu reuşiţi să vă respectaţi programul. Vă sfătuim să fiţi mai răbdător, pentru că numai aşa reuşiţi să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Fiţi atent la acte!

Săgetător

Este momentul potrivit să iniţiaţi afacerea la care vă gândiţi de ceva timp şi care v-ar putea îmbunătăţi situaţia financiară. După-amiază primiţi o ofertă de colaborare. Nu luaţi o decizie până nu vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Este o perioadă favorabilă pentru a face schimbări pe plan social şi în domeniul afacerilor. Astăzi este o zi potrivită pentru a încheia contracte şi pentru a semna documente oficiale. Vă sfătuim să nu vă aşteptaţi la rezultate imediate.

Vărsător

Astăzi puneţi suflet în tot ceea ce faceţi şi aveţi ocazia să realizaţi tot ce v-aţi propus. S-ar putea să obţineţi câştiguri financiare neaşteptate. În relaţiile cu partenerul de viaţă vă bucuraţi de armonie şi bună înţelegere.

Peşti

Astăzi este indicat să puneţi la cale planurile de viitor. Situaţia financiară vă creează mici probleme însă vă sfătuim să aveţi răbdare. Rezultatele muncii depuse în ultima vreme vor apărea în curând.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: