Încă şase suspecte în dosarul bebeluşului ucis

Procurorii vor continua astăzi audierile în cazul bebeluşul găsit acum câteva luni fără suflare, în curtea spitalului din Cărbuneşti. Anchetatorii au stabilit cu certitudine că micuţul s-a născut în toaleta secţiei de chirurgie. Au fost chemate la audieri şase femei care erau internate în acea perioadă.

Anchetatorii care se ocupă de cazul nou-născutului abandonat în curtea Spitalului din Târgu-Cărbunești și care a murit devorat de câini au rezultatul ADN al probelor recoltate atât din placentă, cât și din petele de sânge găsite în toaleta Secției de Chirurgie. Rezultatele arată clar faptul că micuțul a văzut lumina zilei în baia Secției de Chirurgie, iar apoi a fost aruncat pe geam, pentru că acolo a fost găsit de infirmierele care au făcut curat a doua zi.

Bebelușul născut viu nu a avut zile și nici noroc să fie găsit la timp și a fost mâncat de câini. Anchetatorii au în acest moment un cerc de suspecte din care nu face parte nicio angajată a Spitalului din Târgu-Cărbunești, deși inițial mai multe salariate au fost suspectate că una dintre ele ar fi mama bebelușului. În acest moment, în vizorul anchetatorilor sunt șase femei care au fost internate în acea perioadă în secțiile Spitalului din Târgu-Cărbunești, mai puțin în secția de Chirurgie. Acestea au fost invitate astăzi la audieri și tot astăzi le vor fi recoltate probe pentru a se vedea care dintre suspecte a adus pe lume bebelușul în toaleta spitalului. Cele care nu se vor prezenta la audieri vor face acest lucru cu mandate de aducere.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: