Incendiu la cârciuma candidatului USL din Tismana!

Candidatul pe care opoziţia îl susţine pentru a-l da jos din funcţie pe Costel Buzianu după două mandate de primar la Tismana a avut parte ieri de o surpriză neplăcută, magazinul acestuia fiind afectat de un incendiu.

Nicolae Budică era la o emisiune tv la Târgu Jiu în momentul în care angajaţii săi l-au anunţat că arde ceva la acoperişul clădirii, fumul fiind vizibil din stradă. „Le-am spus să nu se atingă de nimic până nu vin pompierii. Să întrerupă curentul dacă e posibil şi să aştepte să vină pompierii”, a spus candidatul USL, care nu mai avea cum să ajungă în timp util la Tismana pentru a vedea ce se întâmplă.

Buzianu: El mă critică la TV şi eu sting focul

Incendiul s-a produs în apropiere de sediul Primăriei Tismana, clădirea la care a izbucnit focul găzduind şi agenţia locală a Poştei Române. Primarul Costel Buzianu spune că apa aruncată de pompieri a distrus documente şi calculatoarele poştei, el menţionând că nu i-a dorit răul contracandidatului său. „Cum să-i vreau răul, mai ales într-o situaţie din asta- Am chemat pompierii şi am sperat să limiteze pagubele cât mai repede. Ce dacă el e la Târgu Jiu la emisiuni tv şi mă critică şi eu stau aici şi îi sting lui focul- Nu contează, eu sunt în funcţie şi nu am cum să-i doresc răul unui agent economic de pe raza oraşului”, spune Buzianu.

Pentru ca „show”-ul să fie total, concitadinii lui Buzianu şi Budică au glumit ieri pe seama incendiului, punând focul pe seama „blestemelor” lui Marian Slivilescu, fost fruntaş al PSD Tismana până când USL nu l-a desemnat pe el drept candidat la funcţia de primar. Cu sau fără blesteme, Budică are şanse mari să-şi renoveze repede clădirea, el având asigurare valabilă pentru astfel de situaţii. „Oricând e posibil să ţi se întâmple aşa ceva şi de ani de zile plătesc asigurarea. Acum cred că îmi va prinde bine. Am înţeles că nu sunt pagube mari şi dacă tot sunt la Târgu Jiu am trecut pe la firma de asigurare ca să vină un reprezentant al dumnealor la Tismana pentru a evalua pagubele la faţa locului”, a menţionat Budilică după ce pompierii au stins focul. Aceştia au stabilit că un scurt-circuit la un cablu electric de la mansarda clădirii a generat incendiul, focul fiind stins înainte de a se extinde la vecini.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: