Începe evaluarea prefectului Andrei

Comisia Naţională ce va analiza activitatea înalţilor funcţionari publici din care face parte şi subprefectul Marcel Romanescu a avut deja o primă şedinţă de lucru în care a fost ales preşedintele comisiei şi au fost analizate câteva rapoarte din 2010. Cel mai important lucru discutat este acela că membrii au stabilit de comun acord că nu vor evalua activitatea prefecţilor şi subprefecţilor din judeţul din care sunt.

Subprefectul de Gorj, Marcel Romanescu, a participat la prima şedinţă joi când a fost ales ca şi preşedinte al comisiei Alexandru Dumitrana, secretarul general al Ministerului Administraţiei şi Internelor. “Am început activitatea la comisia nou înfiinţată, am ales preşedintele în persoana secretarului general al MAI, am stabilit că ne vom întâlni din două în două săptămâni şi am şi analizat câteva din dosarele depuse pe 2010”, a declarat Marcel Romanescu.  Tot săptămâna trecută, cei cinci membrii ai comisiei au stabilit că nu vor evalua prefectul şi subprefectul judeţului din care fac parte. “Nu voi putea analiza eu activitatea domnului prefect, o vor face ceilalţi patru colegi ai mei”, a declarat Romanescu.

EVALUĂRI

Potrivit subprefectului Romanescu, comisia şi-a propus ca până la sfârşitul anului să termine evaluările din 2010 urmând ca din ianuarie anul viitor să intre pe evaluările din 2011.

Vizualizări: 74

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: