Începe „marea evaluare“ la PDL Gorj

Partidul Democrat Liberal Gorj va începe astăzi mult discutata evaluare a directorilor. Pedeliştii au astăzi şedinţa Biroului Permanent Judeţean unde vor fi luate în discuţie unele schimbări la deconcentrate. Potrivit secretarului executiv al PDL Gorj, Dan Vâlceanu, ultimele articole din presă le-a amintit de necesitatea unei evaluări.

Aţi anunţat această evaluare a directorilor cu mult timp în urmă. Ce v-a făcut să şi apuneţi în aplicare acest anunţ? De ce acum?

Trebuia să facem această evaluare, nu numai pentru că am anunţat. Ultimele evenimente ne-au convins că este vremea.

Există o ordine a instituţiilor luate în discuţie. Care va fi prima?

Nu este o ordine, conducerile tuturor instituţiilor vor fi luate în discuţie, sperăm să avem timp să abordăm toate problemele. Oricum cred că problema de la Inspectoratul Şcolar va fi printre primele subiecte, sunt prea multe speculaţii şi trebuie să luăm o decizie. Ştiţi că există deja o solicitare de retragere a sprijinului politic a inspectorului general. Evident vom discuta şi despre problema de la APIA, unde directoarea este suspendată şi să vedem dacă mai are susţinerea noastră sau nu.

Veţi discuta şi despre Agenţia Forţei de Muncă?

Nu, nu mai este problema noastră. Potrivit protocolului încheiat cu UNPR Gorj, ei pun director acolo. Din câte ştiu UNPR o susţine pe Mihaela Moţa, actuala directoare.

Cine va face această analiză?

Va fi domnul preşedinte, prim-vicepreşedinţii, vicepreşedinţii, secretarul general, adjunct şi executiv. O să luăm în seamă în principal comunicarea pe care directorii de la deconcentrate au avut-o sau nu cu oameni, dacă le-au explicat toate modificările survenite de la nivel central.

A consemnat Maria BÎRCU

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: