Înşelăciune de 1,2 miliarde de lei

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au reţinut în cursul zilei de 5 noiembrie a.c., un bărbat de 28 de ani, din judeţul Vâlcea, suspectat că a înşelat reprezentanţii unei societăţi comerciale cu suma de 1,2 miliarde de lei vechi. Joi, 5 noiembrie a.c., ofiţerii de investigare a fraudelor l-au identificat şi reţinut pe Remus B.O., de 28 ani, din comuna Mateeşti, judeţul Vâlcea, cercetat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Din probatoriul administrat de poliţişti, s-a stabilit că suspectul, în cursul lunii iulie 2009, cu ocazia aprovizionării de mărfuri în valoare de 120.000 lei, prin folosirea de nume şi calităţi mincinoase a indus în eroare reprezentanţii unei societăţi comerciale Braşov, în sensul că a emis 3 file CEC completate cu date false.

Poliţiştii l-au reţinut pe suspect pe o perioadă de 24 de ore, iar cu ocazia prezentării Parchetului de la lângă Tribunalul Gorj, procurorul de caz a dispus împotriva acestuia luarea măsurii de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 zile.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Biroul de presă

Vizualizări: 74

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: