ÎNŞTIINŢARE

Asociaţia Omul si Statul de Drept, cu sediul in str. Eroilor, nr. 25, Targu Jiu, jud. Gorj, in conformitate cu art. 9 din Legea nr. 78/2014 privind suplimentarea activitatii de voluntariat in Romania, formuleaza prezenta cerere prin care isi manifesta disponibilitatea de a colabora cu voluntari pentru producerea si difuzarea unor emisiuni TV care sa promoveze  scopul asociatiei, astfel cum este prevazut in statut, respectiv: „Actualizarea  permanenta a notiunilor  incluse in denumirea  asociatiei prin constituirea unei platforme deschise de dezbatere, actualizarea evolutiei statului de drept, semnalarea abaterilor, promovarea oricaror actiuni legale pentru corectarea abaterilor, precum si in scopul realizarii oricaror tipuri de  actiuni care pot acorda  orice forma de ajutor  persoanelor fizice sau unor grupuri de persoane fizice defavorizate prin modul de functionare a statului de drept sau prin felul de functionare a societatii in relatiile sociale nereglementate prin lege”.

Asociatia isi manifesta disponibilitatea atat pentru colaborarea cu voluntarii in vederea realizarii unor emisiuni in cadrul organizatiei gazda cat si pentru colaborarea  cu alte persoane fizice sau juridice care doresc sa realizeze pe cont propriu emisiuni TV care se incadreaza in scopul asociatiei, emisiuni care sa fie difuzate in spatiul rezervat asociatiei in cadrul postului  ACCENT TV (ora 18-20 cu posibilitatea de extindere pana la ora 22).

Cererile pentru participarea ca voluntar sau pentru prezentarea unui proiect de emisiune se pot depune in format electronic la adresa [email protected]

Relatii se pot obtine la telefon: 0726.199.299.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: