Integralistul Matei, scos din joc de o ruptură musculară

Singurul integralist din lotul pandurilor în acest sezon, fundaşul dreapta Gabi Matei, va lipsi la meciul cu FC Braşov din următoarea etapă. Matei era singurul jucător de la Pandurii care a jucat meci de meci în acest sezon deşi are doar 20 de ani. Fundaşul dreapta de la Pandurii era la un moment dat şi în vederea selecţionerului Naţionalei de tineret, Emil Săndoi, care şi-a exprimat dorinţa de a-l convoca.

Pierderea lui Matei este una mare pentru echipă, altă variantă pe acest post neexistând după ce Popete a plecat la Târgu Mureş. Ghindeanu care mai putea juca fundaş dreapta a fost trimis la echipa a doua, fiind posibil ca pentru meciul următor Grigoraş să apeleze la o soluţie de la echipa a doua pentru a completa lotul.

Ruptură fibrilară de 4 mm

Matei spune că nu a simţit nimic în timpul jocului cu U Cluj, în care a jucat din nou 90 de minute, şi nici a doua zi la recuperare. „Nu am simţit nimic în timpul jocului, aşa că nu aveam de ce să ies şi nici după meci nu m-a durut. Abia a doua zi am simţit durerea şi azi am fost la medic. Este vorba de o ruptură fibrilară  de 4 mm  şi va trebui să iau o săptămână de repaus total”, a explicat ieri jucătorul gorjenilor care abia după meciul cu Braşov va relua pregătirea. O problemă asemănătoare a avut şi Chiricheş care a revenit mai repede pe teren pentru că a fost la un tratament în Serbia.

A ratat titlul de integralist 

Un mare regret al lui Matei este, pe lângă faptul că nu va juca etapa viitoare ca să ajute echipa, acela că a pierdut integralitatea, el fiind singurul jucător de la Pandurii care jucase toate meciurile şi toate minutele din acest sezon. „Chiar mă uitam aseară pe liga I şi am văzut că sunt singurul de la echipă şi printre puţinii din campionat care au bifat toate minutele de joc până acum. Cred că e bine la vârsta mea şi de aceea  îmi pare rău că nu mai pot juca acum, e important să ai continuitate mai ales la 20 de ani. Era frumos pentru mine să joc până la final dar dacă s-a întâmplat acum cu aceasta accidentare nu am ce să fac”, a spus Matei după aflarea veştii că are ruptură.

„Mă aşteptam să joc titular şi la Pandurii când am venit aici, chiar dacă sunt mai tânăr. E foarte  important să aibă antrenorii încredere în tine şi eu pot să spun că m-am bucurat aici de o mare încredere din partea antrenorilor. E adevărat că se câştigă prin muncă şi prin atitudine pozitivă la jocuri şi la antrenamente”.

Gabi Matei

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: