Jefuit cu noaptea în cap, în timp ce juca la maşinuţe

Un tânăr de 17 ani din Motru şi-a petrecut noaptea de miercuri spre joi în spatele gratiilor, după ce şi-a început „ziua de lucru” cu un furt produs într-un bar în care, teoretic, nu ar fi avut ce să caute. Culmea este că furtul a avut loc la o oră extrem de matinală, respectiv 5.40, oră la care nu numai că minorul era la cârciumă, dar acolo era şi un adult care îşi încerca norocul la jocurile mecanice.

Pasionatul de „maşinuţe” şi-a lăsat lucrurile personale, inclusiv o borsetă cu bani şi telefoane mobile, pe o masă din cârciumă, fiind convins că, dată fiind ora matinală, nu are cine să-l fure, însă pe criza de acum evident că a apărut un hoţ căruia i-a surâs „norocul” pentru scurt timp, poliţiştii reuşind să-l identifice pe acesta în câteva ore.

Poliţiştii au recuperat cele două telefoane mobile ale lui Marian Z. „Ulterior, suspectul minor i-a condus pe poliţişti la locul în care abandonase borseta cu documentele părţii vătămate. Bunurile au fost restituite părţii vătămate”, spune inspectorul principal Daniel Tică, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Minorul de 17 ani a ajuns pentru o noapte în spatele gratiilor, ieri el fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţia recomandă celor care se află în locuri publice nu lase nesupravegheate genţile, borsetele sau alte bunuri de valoare. „Hoţii vor profita de fiecare clipă de neatenţie pe care o manifestaţi. Reclamaţi Poliţiei cazurile de prindere în flagrant a hoţului pentru a curma activitatea infracţională a acestuia”, mai spune Daniel Tică.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: