Liberalii nu renunţă la împărţirea 30-40 a primăriilor

Vicepreşedintele PNL Gorj, Gheorghe Orzan, s-a arătat îngrijorat de sondajul scos de colegii de alianţă de la PSD Gorj. Orzan le aminteşte pesediştilor că PNL nu renunţă la împărţirea de 30-40 de primării.

Gheorghe Orzan a declarat la Radio Infinit că procentul de 16% pentru PNL nu este real. „Prea repede au venit rezultatele, ţinând cont că acum două săptămâni nici nu îşi plătiseră sondajul de opinie”, a comentat Orzan, într-o intervenţie în direct în cadrul ştirilor locale Radio Infinit. „Noi suntem mulţumiţi de împărţirea pe care am făcut-o, dar vă spun, PNL este peste 20 la sută “, a mai spus Orzan.

Vicele liberal crede că social-democraţii sunt nemulţumiţi de împărţirea primăriilor, de 30-40, în cadrul USL Gorj  şi acum vor să vină cu contraargumente. „Să stea liniştiţi că nu ne modificăm negocierea făcută” declară Gheorghe Orzan.

Ilie Petroi, primarul liberal de la Aninoasa, nu crede nici el că ar fi adevărat procentul de 16 % pentru partidul său. “Nu cred în acest sondaj de vreme ce avem 14 primari şi marea majoritate a primarilor sunt foarte bine văzuţi în localităţile pe care le reprezintă şi acest lucru mă face să nu dau atenţie acestui sondaj. Cel mai rău ar fi acum, să începem să ne minţim în USL”, comentează edilul.

„Nu cunosc să se fi realizat un astfel de sondaj în Aninoasa. S-ar putea să nu fi fost realizat de specialişti“

Ilie Petroi, primarul din Aninoasa

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: