Lucrări sistate la reabilitarea unui drum comunal

Lucrările de reabilitare a DC77 au fost sistate până la primăvară, când vremea va permite reluarea acestora, anunță autoritățile locale din comuna gorjeană Drăgotești. Investiția la acest drum a început în vara acestui an, iar ultima intervenție pe acest tronson se făcuse în anul 1992, atunci când minerii de la mina Cojmănești au pietruit drumul.

Această investiție era mult așteptată atât de localnicii din Drăgotești, dar și de cei din Slivilești, pentru că drumul care leagă cele două comune nu a fost niciodată asfaltat.

Lucrările sunt realizate prin PNDL2 și ar trebui finalizate în vara anului 2022. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 1.800.000 de lei.

”Lucrările pentru reabilitarea DC 77 au început în vara acestui an și au fost sistate până la primăvară atunci când vremea va permite reluarea lor. Este un drum de 5 kilometri care nu a fost niciodată asfaltat. Era drum de piatră, iar ultima pietruire cred că s-a făcut în anul 1992 de minerii de la mina Cojmănești, înainte ca aceasta să fie închisă. Este o zonă sfântă acolo și binecuvântată pentru că este o biserică veche și cu ajutorul bunului Dumnezeu vom reuși să reabilităm și drumul”, a declarat Vili Pasăre, primarul din comuna Dragotești.

Vizualizări: 1,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: