Maioreanu, dat afară de la Energia! Ciurel a numit alţi şefi!

Social-democratul Andrei Maioreanu a fost schimbat din funcţia de preşedinte al secţiei de handbal a Clubului Sportiv Energia Târgu Jiu. În locul lui a fost pus Benedict Geamănu. Conform primarului Florin Cârciumaru, membru în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA), schimbarea a fost făcută în baza propunerii făcute de managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, care s-a plâns de lipsă de comunicare între el şi Maioreanu. Andrei Maioreanu spune că nu ştie despre schimbarea sa din funcţie.

Demiterea lui Maioreanu nu este singura modificare. De secţia de baschet se va ocupa de aici înainte Dan Cumpănaşu. Postul de preşedinte al secţiei a rămas liber după demisia lui Radu Stroescu. În locul lui Laurenţiu Răuţ, care şi el şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al CS Energia Târgu Jiu, a fost instalat Alin Bădescu.

Cârciumaru, de acord. Maioreanu nu ştie!

Primarul Florin Cârciumaru spune că era nevoie de această schimbare, deoarece Andrei Maioreanu stătea mai mult la Bucureşti, fiind director adjunct la Hidroserv. „Din cele prezentate de domnul Ciurel a reieşit faptul că a fost o lipsă totală de comunicare între preşedintele secţiei de handbal, domnul Maioreanu, şi domnul director general Ciurel, în calitate de director CEO şi lipsă de comunicare, ceea ce este şi mai rău, între domnul Maioreanu în calitatea pe care o avea şi antrenorul Liviu Andrieş. Fiind puşi în faţa celor prezentate în AGA, bineînţeles că şi noi am fost de acord cu solicitările de a-l lăsa pe domnul Maioreanu să îşi vadă de activitatea pe linie administrativă, pentru că şi acest lucru a contat foarte mult. Domnul Maioreanu, la ora actuală, este director adjunct la nivel naţional, la o societate destul de importantă şi nu putea să se ocupe şi de handbal”, a declarat Florin Cârciumaru, membru AGA.

Contactat telefonic, Andrei Maioreanu a spus că nu ştie despre această schimbare. Ba mai mult, Maioreanu sugerează că nu a fost luat în seamă de acţionari. „Nu am fost invitat niciodată la vreo Adunare Generală a Acţionarilor, deşi eu am făcut demersuri în acest sens, pentru a prezenta punctul de vedere legat de echipa de handbal. Cu excepţia invitaţiei pe care am avut-o vineri, dar eu nefiind în Gorj, evident nu am putut să ajung la această întrunire, chiar rugându-i să o reprogrameze pentru o dată la care să pot să particip şi să prezint toate documentele. (...)  Din punct de vedere al atribuţiunilor pe care le-am avut ca preşedinte eu mi-am făcut datoria şi lucrul acesta se reflectă în rezultatele financiare şi în rezultatele sportive. Cert este că n-are nicio legătură cu bugetul şi cu partea de comunicare”, a comentat Andrei Maioreanu. 

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: