Managerul privat de la Minprest, desemnat într-o lună

Procedura de selectare a directorului general al Minprest, în baza Ordonanţei 109 a guvernanţei corporatiste, este aproape de final, explică actualul director al societăţii şi singurul candidat, Gabriel Giorgi. Ultimele decizii vor fi luate în şedinţa acţionarilor din data de 18 august, când noii membri ai Consiliului de Administraţie vor semna contractele de mandat.

Singurul candidat pentru postul de director general este Gabriel Giorgi. Numirea sa oficială s-ar putea produce într-o lună, după cum a declarat acesta. Apoi el va putea să numească un director adjunct în locul lui Adrian Tudor, care a fost ales viceprimar. Giorgi a explicat că în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor din data de 18 august noii membri ai Consiliului de Administraţie, Bebe Irod, Constantin Buleteanu, Radu Angheloiu, Eugenia Dănăcică şi Vasile Velcea, vor semna mandatele. Consiliul de Administraţie va constitui Comitetul de nominalizare şi Remunerare şi Audit şi va merge înainte cu selectarea directorului general.

Pe ordinea de zi a AGA va fi şi aprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe 2015, aprobarea criteriilor şi obiectivelor de performanţă aferente contractelor de administraţie. De asemenea, va fi supus votului şi Raportul administratorilor pe trimestrul I, dar şi revizuirea criteriilor şi obiectivelor de performanţă după prevederile noului buget de venituri şi cheltuieli.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: