Microbistul Cârciumaru ar da afară jumătate din fotbalişti

Liderii PSD Gorj, acţionari în Clubul Pandurii Târgu Jiu, au comentat eşecul cu Poli Timişoara. Florin Cârciumaru, primarul oraşului, ar da afară jumătate din jucătorii de la Pandurii. Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, crede că prestaţia slabă a jucătorilor este legată de administrarea incorectă a Clubului pe vremea lui Marin Condescu.

Ca microbist, primarul Cârciumaru nu înţelege ce se întâmplă cu echipa. „Ca microbist nu îmi explic ce se întâmplă cu această echipă în momentul de faţă. Sperăm cu toţii că lucrurile se vor schimba şi că echipa va juca la nivelul la care juca în perioada Grigoraş“. El a continuat şi a declarat că probabil motivul eşecurilor repetate este vânzarea jucătorilor valoroşi. „Probabil s-a vândut cu neatenţie, că am vândut jucători de valoare şi prin ce am adus nu am completat nivelul de valoare al echipei. Din punctul meu de vedere, la cum evoluează la ora actuală, jumătate trebuie să plece“, a spus Cârciumaru.

Pentru acţionarul echipei de juniori, Ion Călinoiu, vinovat este PDL. Pardon, Marin Condescu. Pentru nerealizările Guvernului dă vina pe PDL, după doi ani de guvernare, iar pentru managementul slab al echipei pe fostul preşedinte Marin Condescu „La nivelul echipei Pandurii Târgu Jiu se vede efectul negativ al administrării echipei şi fondurile utilizate în alte scopuri. Trebuie verificat foarte clar că la Pandurii au fost plătiţi jucători care nici n-au trecut pe aici. Eu am auzit şi am văzut cu toţii că au fost folosite sume de bani pentru alte scopuri. Banii aceştia mâncaţi sunt cauzele ce conduc la neperformanţa zilei de astăzi“, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean spunând că nu politizează echipa. În fruntea CS Pandurii se află Mihai Prunariu, vicepreşedinte PSD Gorj.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: