Mihai Prunariu: E un moment de răscruce pentru mine

Preşedintele Consiliului de Administraţie al CS Pandurii, Mihai Prunariu, şi-a schimbat atitudinea, cel puţin publică, faţă de jucători, după ce aceştia au pierdut lamentabil în faţa Stelei. Pandurii nu mai sunt penibili, ba chiar are încredere în ei. Prunariu a declarat la un post local de radio că Petre Grigoraş nu pleacă de la Pandurii şi că împreună trebuie să motiveze jucătorii să joace. A admis că acesta este un moment de răscruce în cariera sa. Pandurii este pe locul 17, dar chiar şi aşa Prunariu îşi menţine obiectivul: clasarea în primele 6.

Reporter: Jucătorii sunt afectaţi?

Mihai Prunariu: Toată lumea este afectată. Şi jucătorii, şi antrenorii, şi noi. Suferim pentru că lipsa de rezultate ne afectează. Erau cu capul plecat, şi-au asumat lipsa de rezultate, dar tot cu ei trebuie să rezolvăm şi să-i motivăm, mai ales din punct de vedere psihic, şi să ne revenim. Cred în continuare în echipă, în stafful tehnic, în Petre Grigoraş şi să ne revenim şi să jucăm fotbalul pe care-l aşteptăm toţi. Nu numai noi, ci şi oamenii care sunt alături de echipă.

Rep.: S-a vehiculat că Petre Grigoraş ar fi în pericol.

M.P.: Nu, nici nu s-a pus problema de aşa ceva. Nu s-a discutat de aşa ceva. Nu l-am adus pe Petre Grigoraş la Târgu Jiu în condiţiile în care e iubit aici şi e aclamat, pentru patru etape. Nu s-a pus problema asta. Beneficiază de încredere în continuare. Cred că va găsi soluţiile necesare să-i motivăm şi noi, conducerea, şi el în principal şi stafful tehnic pe jucători şi să ştergem cu buretele această pată neagră. Trebuie să strângem rândurile şi să fim alături de echipă.

Rep.: E cel mai greu moment al dvs la Pandurii, din punctul de vedere al rezultatelor?

M.P.: Am trecut prin momente grele în toată cariera mea profesională, dar da, e un moment de răscruce şi pentru mine şi am încredere şi sunt optimist. Cred că avem potenţial şi un lot valoros. Cred că împreună cu stafful tehnic vom găsi cele mai bune soluţii să depăşim aceste moment.

Rep.:  Menţineţi obiectivul, locurile 1-6?

M.P.: Cred că obiectivul stabilit, locurile 1-6, e un obiectiv real şi realist pentru noi, încă mai cred. Au trecut doar patru etape. Dacă vom avea două victorii veţi vedea câte locuri vom urca în clasament. După aceea, dacă ne vom mobiliza putem termina şi acest retur în obiectiv. 

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: