Mihuțescu și-a făcut propriul sondaj la Baia de Fier

Constantin Mihuțescu, primarul comunei Baia de Fier, și-a comandat propriul sondaj în comună pentru a vedea dacă se mai bucură de încrederea localnicilor și la alegerile din vară. Mihuțescu spune că în urma sondajului nici nu mai are de ce să-și facă griji. Rezultatele arată că Mihuțescu iese primar și anul acesta având 80% din voturile cetățenilor.

Frica că vor pierde alegerile viitoare îi determină pe unii primari să ia măsuri drastice. Primarul Constantin Mihuțescu nu a avut încredere în sondajul realizat de USL așa că și-a comandat propriul sondaj în localitate, asta pentru a ști exact ce șanse are. ”Lumea mă vrea din nou primar ca să continui ce am început, ce s-a făcut în comună, ca să vadă proiectele care trebuie să înceapă. În sondajul realizat de mine am ieșit cu 75-80% din voturi. Nu am de ce să îmi fac griji”, a declarat Constantin Mihuțescu, primarul din Baia de Fier.

Contracandidați din rândul Bisericii

Mihuțescu se va lupta pentru voturi cu un preot paroh din satul Sohodol, Dumitru Turbăceanu. Acesta nu și-a anunțat candidatura în mod oficial dar este acuzat de Mihuțescu că face întruniri secrete prin comună. ”Cred că își testează terenul și face tot felul de reuniuni secrete ca să vadă ce șanse are înainte de a renunța la preoție. Un preot nu are voie să facă campanie electorală. El zice că o să candideze independent dar...”, a adăugat Constantin Mihuțescu. Cât despre ceilalți contracandidați, Mihuțescu nu știe mai nimic.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: