Miniştrii, remaniaţi înainte de vizita în Gorj?

Miniştrii invitaţi la inaugurarea unei importante investiţii la Complexul Energetic Turceni nu au confirmat deocamdată participarea. Directorul Corneliu Gârjoabă susţine că este devreme, că până la eveniment mai sunt două săptămâni, iar până atunci miniştrii ar putea fi remaniaţi.

Complexul Energetic Turceni va fi gaza unui eveniment de anvergură la care este anunţată participarea unor miniştri din Cabinetul Boc, dar şi reprezentanţi ai unor importante bănci, de unde compania a luat credite pentru instalaţia de desulfurare inaugurată acum.

Pe invitaţiile înmânate presei pe lista participanţilor se află şi miniştrii Economiei, Mediului şi Finanţelor Publice, care până în acest moment nu au confirmat participarea. Corneliu Gârjoabă, director în cadrul complexului, crede că aceştia vor onora invitaţia dacă… nu vor fi remaniaţi. „Noi i-am invitat şi sperăm că şi vor veni. Până acum nu au răspuns. Mai e până pe 16 septembrie. Cine ştie, până atunci, poate îi şi remaniază“, a spus acesta râzând, bazându-se pe ultimele articole din presa centrală.

Au mai fost invitaţi  reprezentanţi ai Ambasadei Japoniei în România, Ambasadei Austriei în ţara noastră, Siemens Austria, Japan International Cooperation Agency- JICA, precum şi alte firme de profil din Austria, Germania, Belgia şi România.  Evenimentul va avea loc pe 16 septembrie. 

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: