Minprest rămâne cu amenda de la ITM

Societatea de prestări servicii pentru Complexul Energetic Oltenia a pierdut în instanță procesul cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

În toamna anului trecut, societatea Minprest Serv a fost sancţionată cu trei amenzi în valoare totală de 12.000 de lei, pentru lipsa echipamentului de protecţie individuală, lipsa măsurilor de siguranţă în timpul manevrării cărbunelui şi lipsa instruirii în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.

Angajatorul din Rovinari a contestat amenzile în instanță, dar fără succes. „Respinge plângerea contravenţională formulată de petenta MINPREST SERV S.A. în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, împotriva procesului-verbal de contravenţie seria GJ nr. 00014831/08.11.2019, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Târgu Jiu”, a decis, vineri, instanța de judecată.

Societatea din Rovinari s-a înființat în anul 2002, prin externalizarea serviciilor auxiliare din cadrul fostei CNLO SA Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: