Morega le rupe picioarele contracandidaţilor la şefia PNL

Liderul liberal Dan Ilie Morega le interzice contracandidaţilor săi la şefia partidului să se promoveze în teritoriu. Morega a anunţat că nu îl mai aşteaptă în Gorj nici pe Crin Antonescu pentru că are probleme mai importante legate de partid.

Dan Ilie Morega şi-a ameninţat contracandidaţii la şefia partidului că le rupe picioarele dacă îi prinde în teritoriu pentru a obţine voturi. Spune că marea bătălie trebuie să se dea pe 5 iunie, când vor fi prezentate proiectele. „Îi anunţ de pe acum că dacă îi prind în teritoriu făcând campanie le rup picioarele. Trebuie să ne batem în proiecte, nu să milogim voturi“, a declarat Morega. Până în momentul de faţă singura candidatură oficială este cea a consilierului judeţean Gheorghe Orzan. Preşedintele PNL spune că dacă vor campanie să o facă în mass-media, aceasta singura modalitate de promovare oferită de Morega, contracandidatului, sau contrcanadidaţilor în cazul în care se vor înscrie şi alţi doritori.

Morega este sigur că va câştiga

Deputatul şi preşedintele PNL, Dan Ilie Morega, nu le dă însă mari şanse contracandidaţilor săi. Este sigur că el va conduce în continuare liberalii gorjeni. „Eu îi îndemn să se înscrie cât mai mulţi, să fie concurenţă, dar îi asigur pe toţi că eu voi câştiga. Nici nu îmi fac probleme de acest gen. Să vedeme proiectele lor cu ce au făcut pentru partid şi atunci o să vin şi eu cu proiectele mele concrete, proiecte pe care le-am realizat, pentru gorjeni“, a mai spus, Dan Ilie Morega. Alegerile judeţene vor avea loc pe data de 5 iunie. Deşi era aşteptat până atunci să vină în Gorj şi preşedintele partidului, Crin Antonescu, Morega a anunţat că nu va mai veni. „Crin Antonescu nu se va mai duce în niciun judeţ din ţară pentru că este ocupat cu probleme foarte importante ale partidului. Aşa că să nu mai zică nimeni că Antonescu nu vine în Gorj din cauza lui Morega“, a conchis deputatul.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: