Morega nu exclude varianta UNPR Gorj

Deputatul Dan Ilie Morega spune că până în toamnă se va gândi în ce partid politic se va înscrie. Fostul liberal nu exclude varianta de a se înscrie în UNPR Gorj şi spune că nu s-a gândit deocamdată ce funcţie ar vrea.

Morega este decis să se înscrie în partidul care este dispus să îi susţină proiectele. O decizie o va lua în toamna, spune deputatul. „E prematur să vorbesc unde voi pleca. Mă voi duce acolo unde proiectele mele vor fi susţinute. Am trei proiecte mari pentru Gorj şi voi lupta să le realizez”, a declarat Dan Ilie Morega.

Morega spune că nu exclude varianta să se înscrie în UNPR. Cert este că dacă va pleca, îl vor urma şi alţi liberali. Primul care a anunţat că îl urmează pe Morega este primarul de Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, pe care Morega îl stimează, deşi până acum se certau la cuţite. Cel care a anunţat posibila trecere a lui Morega la UNPR a fost chiar primarul, Vasile Moşoiu, acesta fiind contextul în care a spus că-l va urma. ”Declaraţia lui Moşoiu este cam pripită, dar nu exclus această variantă“, a declarat deputatul. În cazul în care se va înscrie în UNPR, Morega spune că nu s-a gândit ce funcţie ar vrea să ocupe.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: