Moşoiu: Mi s-a solicitat să trec la PSD ca să primesc bani

Vasile Moşoiu, primarul comunei Drăguţeşti, a declarat ieri că nici nu ia în calcul o eventuală plecare la PSD, deşi a fost constrâns prin diverse mijloace să facă acest pas. Moşoiu a declarat că va face campanie pentru Klaus Iohannis şi va merge la fiecare cetăţean la poartă să-i explice de ce este bine să voteze un neamţ. Primarul din Drăguţeşti a mai spus ieri că preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, refuză să-i acorde sprijin în finanţarea mai multor proiecte pentru că îşi menţine culoarea politică.

Rep.: Aveţi vreun gând de plecare din PNL?

Vasile Moşoiu: Nu am niciun gând, nu mă interesează această ordonanţă. Dacă voiam să plec din PNL anunţam conducerea partidului cu doi ani înainte, nu anunţ partidul că plec în plină campanie electorală, nu mi se pare normal. În politică trebuie să dai dovadă şi de caracter. Cei care pleacă în momentul ăsta, eu zic că sunt nebuni. Ăia care au plecat nu au fost niciodată primarii PNL-ului. Păi atunci hai să plecăm toţi şi nu mai avem nicio opoziţie în judeţul Gorj.

Rep. : Aţi avut oferte să plecaţi la PSD, v-au condiţionat în vreun fel?

Vasile Moşoiu: Păi, ce să vă spun, nu am mai primit bani de la Consiliul Judeţean de cinci luni, am proiecte de trei milioane de euro în comună. Cetăţenii comunei Drăguţeşti nu sunt ai preşedintelui Ion Călinoiu, sunt ai ţării. Mi se pare absurd că dacă nu sunt la PSD nu trebuie să mai dea bani comunităţii locale. Pe căi ocolite, direct, indirect mi s-a solicitat să trec la PSD ca să primesc bani. De la numărul 1 până la ultimul portar din PSD au insistat să schimb culoarea politică.

Rep. : Veţi face campanie pentru Iohannis?

Vasile Moşoiu: Nu numai că voi face campanie, voi merge din poartă în poartă şi le voi explica oamenilor de ce este bine să voteze un neamţ. 

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: