Nelu Pavel: Sunt cel mai bun candidat PSD pentru Senat

Liderul Partidei Romilor se menţine ferm pe poziţie când vine vorba de candidatura sa la Senat. Nelu Pavel se consideră a fi cel mai bun dintre social-democraţii care aspiră la postul vacantat de Toni Greblă. Asta în condiţiile în care a scăpat de cel mai de temut adversar, Ion Călinoiu. Nelu Pavel spune că se bazează pe susţinerea lui Florin Cârciumaru, întrucât PSD nu vrea să piardă voturile romilor.

Nelu Pavel este convins că premierul Victor Ponta nu va fi supărat din cauza candidaturii sale la Senat. „Din câte am înţeles, domnul premier nu a fost supărat de decizia mea. Eu cred că PSD Gorj va lua o decizie corectă şi voi candida pe Colegiul II Senat. Am discutat cu domnul Florin Cârciumaru şi mi-a spus să stau liniştit pentru că va fi desemnat cel mai bun candidat. Ştiu că domnul Ion Călinoiu nu va candida şi consider că eu voi cel mai bun candidat”, a declarat Nelu Pavel. Acesta a mai precizat că a fost ofertat şi de alte partide, mai mult pentru a băga intrigi între el şi PSD. „Au venit la mine şi cei de la PPDD, dar nu pot sta la masă cu cei care în campania din 2012 ne-am înjurat. Dacă PSD îl va sprijini pe Dan Diaconescu la alegerile parţiale, 100% Partida Romilor nu va mai sprijini PSD. Şi domnul Dian Popescu spune că mă susţine, dar de vrăjală sunt sătul. Dânsul să mă sprijine pe mine cât l-am ajutat şi noi să ajungă senator. Mulţi spun asta pentru a băga intrigi între mine şi PSD”, a mai precizat Nelu Pavel.

Liderul Partidei Romilor ameninţă din nou că va redirecţiona cele 15.000 de voturi ale etniei către candidatul unui alt partid în condiţiile în care PSD nu îl va susţine pentru funcţia de senator. „Sunt 15.000 de voturi, iar pe data de 6 aprilie avem Biroul Permanent. Cu siguranţă nu le vom da la PSD dacă nu voi fi eu candidatul lor la Senat. O să mă gândesc foarte mult la avantaje când le voi redirecţiona”, spune Pavel.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: