Nu se grăbesc la plata taxelor şi impozitelor

Locuitorii din Târgu Jiu nu se grăbesc să-şi plătească taxele şi impozitele. Au mai rămas circa două săptămâni în care pot achita dările pentru a putea beneficia de reducerea cu 10%. La nivelul municipiului sunt circa 100.000 de roluri, cele mai multe fiind pentru clădiri.

Până la data de 19 februarie au fost achitate 11.400 de roluri. Bonificaţiile acordate până la această dată fiind în sumă totală de 197.000 iar încasările au fost de aproximativ patru milioane lei. Deşi doar până la data de 31 martie plătitorii de taxe şi impozite mai pot beneficia de reducerea acordată pentru plata integrală a acestora, numărul celor care se prezintă la Direcţia de Taxe şi Impozite a rămas constant comparativ cu luna trecută. „Nu vin mai mulţi faţă de luna trecută, între 500 şi 800 de persoane se prezintă zilnic. Lunea încasăm mai mult, vin cam 800-1000 de persoane, probabil să plătească amenzile din weekend. Ne aşteptăm să vină în număr mare spre sfârşitul lunii. Cei care au plătit în ianuarie au termen să achite până la 31 septembrie”, a declarat Mariana Budulan, director Direcţia de Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

La nivelul municipiului Târgu Jiu sunt 45.000 roluri pentru clădiri, 26.400 pentru mijloace de transport şi 32.000 pentru terenuri.   

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: